Wędzidełko - Wędzidełko..!!

tomek456 - Czw 12 Lut, 2009
Temat postu: Wędzidełko..!!
Mam pyt dotyczacee wdzidelkaa ;] czy jesli sie juz je ma to ma to znacznie w dlugosci uprawiania seksu..?;> Bo mi sie zdaje jakoos ze mam alee malee... tylko jak wsadzam mocniej to bolii ale i to nie zawszee trzeba to operowac.??!!
3tom - Czw 12 Lut, 2009

Wędzidełko mają wszyscy. Tylko czasami może być za długie, albo za krótkie. Jak jest za krótkie to podczas stosunku może pęknąć.

No ok ale to ma jakieś znaczenie co do długości stosunku.? I czy powinno boleć boleć czasami przy glebokim wsadzeniu... Bo strasznie szybko dochodzę jakoś do orgazmu <szok> 1 raz trwa zaledwie 5/10 min i to nie zawsze : |||
3tom - Czw 12 Lut, 2009

To nie ma wpływu na długość stosunku. A boli bo masz trochę za krótkie. Po jakimś czasie powinno się rozciągnąć. Oczywiście jak jesteś młody. Nie myśl o tym jak się kochasz.

hehe mam juz skaczone 18 lat ;] to nie wiem czy tak mlody heh i nie wiem czy sie rozciagnie ;p i staralem sie juz na wszelkie sposoby zeby przedłuzyc stosunek i nic jakies rady jeszcze.?
3tom - Pią 13 Lut, 2009

No trochę to powinno się jeszcze rozciągnąć, w końcu to skóra, a skóra jest rozciągliwa. Jak chcesz to możesz iść do lekarza to je natnie.
A co do długości stosunku to im częściej będziesz się kochać to te stosunki powinny być dłuższe.\no i wędzidełko się wydłuży\. Możesz sobie jakiś czas przed stosunkiem zwalić, to będziesz mniej pobudzony. Albo przed samym końcem pomyśl sobie o czymś nie przyjemnym, to też Ci ochota przejdzie na finisz. Wykonuj na początku wolne ruchy. Nie podniecaj się tak od razu. Możesz zmieniać pozycje.

Strzałką jest zaznaczone wędzidełko.