Luźne dyskusje o męskich sprawach - Opalanie nago
Looky - Wto 10 Lut, 2009 Temat postu: Opalanie nago Ratuujjjjjcie mnie ;/ Nie wiem co zrobić. Mam zamiar iść w weekend na solarium, gdyż wakacje neizbyt sie udały, więc teraz cierpie i jestem biały chce się troche opalić, ale mam dylemat, czy mogę to robić bez majtek? chodzi o to, że nie mam napleta i boje się o żołądz. co powiedzie na ten temat?
doswiadczony_kr - Wto 10 Lut, 2009
Przede wszystkim nie przesadzaj z długością opalania. Jeśłi to Twój pierwszy raz na solarce to kilka minut na pewno wystarczy. Myślę, że spokojnie możesz opalać się nago, ja zawsze opalam się nago czy to w solarium, czy na plaży (oczywiście naturystycznej).
apollo88 - Sro 11 Lut, 2009
W solarce zawsze nago... Czasem można przy tym robić różne inne ciekawe rzeczy...
Looky - Sro 11 Lut, 2009
no ale ja nie mam napletka, żołądź na wierzchu. nic sie nei stanie od tych promieni??
nagolas - Sro 11 Lut, 2009 Temat postu: nic Ci sie nie stanie sam sciagalem napletka jak bylem pare razy na solarce... aby wyrownac opalenizne... tak jw. na plazy naturystycznej tez bez napletka sie opalam tzn ze sciagnietym..... i nic mi nie jest...
emdej - Wto 17 Lut, 2009
W solarium też zawsze nago się opalam, ale napletka nie zsuwam, bo po co
Seba081 - Sro 18 Lut, 2009
Parę lat temu bywałem na plaży naturystów, wtedy to się dobrze opaliłem
|
|