Inne problemy - Wizyta u seksuologa
marekkk - Wto 10 Lut, 2009 Temat postu: Wizyta u seksuologa W jakim wieku powinno pójść się na swoją pierwszą wizytę u seksuologa ? Tak żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy wszystko dobrze się rozwija itp. A wy kiedy odbyliście taką wizytę? A może ona wcale nie jest konieczna ?
ukrryty - Wto 10 Lut, 2009
hmm ja raz byłem u urologa (znaczy się w sumie byłem jeszcze raz jak miałem 2-3 lata) ale to przez problemy, wydaje mi się, że jeżeli wszystko wygląda normalnie, nic nie boli itd., nie ma nic dziwnego to nie jest konieczna - ale na pewno nie zaszkodzi
BASF - Sro 11 Lut, 2009
ukrryty on pyta o sexuologa a nie o urologa.
marekkk po co Ty chcesz iśc do sexuologa. On jest od pomagania ludziom, którzy mają zaburzenia w życiu sexulanym. To jest człowiek coś na wzór psychologa ale zajmujący się stricte sexulanością człowieka. Nikt, kto jest zdrowy ni musi do niego iść.
mirojaro - Czw 12 Lut, 2009
Dokladnie: seksuolog pomaga przy problemach z seksem. Jesli Ci sie odbrze wspolzyje to nie ma potrzeby wizyta u kogos takiego
marekkk - Pią 13 Lut, 2009
tzn. chodziło mi o takiego co sie zajmuje tymi miejscami i sprawdzi czy penis się dobrze rozwija i czy nie ma innych problemów. Coś w stylu kontrola u stomatologa czy zęby sie nie psują itd ;]
3tom - Pią 13 Lut, 2009
Taki lekarz to się nazywa urolog. Jak nie masz jakichś dolegliwości to nie musisz iść. Tam chodzą mężczyźni na kontrolę prostaty w wieku 40-50 lat i później.
|
|