Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pierwszy seks, wzwód, lekki problem
chujtwojstary - Nie 01 Lut, 2009 Temat postu: Pierwszy seks, wzwód, lekki problem WItam, mam 20 lat przed wczoraj przezylem swoj pierwszy raz (okazalo sie ze to nie jest az tak niesamowite jak proboja mi to pokazac w telewizji ;p ale nie o tym).
Ogolnie bylo fajnie, tylko ze potem po kolejnych razach mialem taki problem ze po pykaniu laski z dobre 15 minut (bez wytrusku) przy zmianie pozycji mialem problem zeby wejsc z powrotem w partnerke bo poprostu moja fajka byla zbyt miekka (nadal stal ale tak hmm lekko?). Odrazu mowie ze byl to seks w standardowej gumce (durex classic), znacie jakies cwiczenia ? a moze poprostu z czasem bedzie lepiej?
doswiadczony_kr - Nie 01 Lut, 2009
Przy pierwszym stosunku to raczej normalne, na pewno miał na to wpływ stres jaki przeżywałeś, czy będzie tak jak chcesz, czy jej się to spodoba itd, a stres nie wpływa najlepiej na wzwód. Przy kolejnych razach powinno być coraz lepiej i coraz bardziej będzie Ci się podobać, będzie coraz bardziej niesamowite a jeśli nie będziesz się przy tym stresował tylko czerpał z tego max przyjemności to i z potencją nie będzie najmniejszych problemów
BASF - Nie 01 Lut, 2009
Autorze tamatu Twój nick...
chujtwojstary - Nie 01 Lut, 2009
heheh chcialem sie szybko zarejestrować to było pierwsze co przyszło mi na myśl
Dzieki za odpowiedz miejmy nadzieje ze bedzie coraz lepiej ;D
|
|