Inne problemy - Niekonwencjonalne sposoby na męskie problemy

doswiadczony_kr - Wto 27 Sty, 2009
Temat postu: Niekonwencjonalne sposoby na męskie problemy
Witam.
Właśnie dzisiaj przeglądając różne fora znalazłem właśnie to forum i przez kilka godzin zagłębiałem się w jego lekturze. Cieszę się bardzo że takie forum istnieje i że można tutaj znaleźć wiele ciekawych informacji na temat męskich problemów.
Ze względu na moje zainteresowania spotykałem się z różnymi problemami zarówno u bardzo młodych, w kwiecie wieku i starszych facetów. Na forum znalazłem wiele porad dotyczących konwencjonalnych metod leczenia wielu chorób i problemów, ale widzę, że bardzo mało jest informacji o innych problemach i metodach leczenia, dlatego chciałbym je troszkę przybliżyć. Wielu z nas ma problemy z erekcją, pojawiają się bóle jąder w trakcie lub po współżyciu/masturbacji, a czasami promieniujące bóle podbrzusza. Zajmuję się medycyną niekonwencjonalną i bardzo często spotykam się właśnie z takimi problemami. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że te dolegliwości są naprawdę bardzo częste. Co je powoduje ? stres, niewłaściwe odżywianie, alkohol, papierosy . . . i wiele innych. Pomogłem już dziesiątkom mężczyzn z takimi właśnie problemami. Jakie są powody tych problemów ? przede wszystkim zaburzenia w przepływie energii, która przepływa w naszych ciałach, oraz pojawiające się problemy cywilizacyjne. Więc Panowie jeśli macie tego typu problemy to zachęcam również do składania wizyt nie tylko u lekarzy, ale również u energoterapeutów.
Już widzę uśmiechy na niektórych twarzach i pewnie za chwilę pojawią się komentarze że wypisuję jakieś brednie . . . jeszcze kilka lat temu zareagowałbym dokładnie tak samo . Od czasu kiedy jednak przekonałem się o istnieniu tych energii, kiedy mogłem je poczuć i nauczyłem się z nimi pracować zmieniłem zdanie na ten temat. Mało tego nauczyłem się pomagać innym również w sprawach związanych z męskością i naszymi narządami. Oczywiście nie mówię, że poprzez energoterapię można leczyć wszystko i czasami zdarza się, że ktoś przychodzi do mnie z problemem z którym natychmiast odsyłam go do lekarza. Takimi problemami są choroby skóry, grzybice, weneryczne itp. i cieszy mnie że na tym forum w przypadku takich chorób polecacie wizytę u specjalisty. Ale jeśli macie inne problemy pytajcie o nie! chętnie odpowiem czy można i w jaki sposób można je leczyć metodami niekonwencjalnymi.
Pozdrawiam.