Stulejka - CO JEST? OBAWY PRZED ZABIEGIEM (DUZO ZDJEC)

Makrono - Sob 24 Sty, 2009
Temat postu: CO JEST? OBAWY PRZED ZABIEGIEM (DUZO ZDJEC)
BARDZO ZALEŻY MI NA WASZYCH ODPOWIEDZIACH Z POWODU ZABIEGU WYZNACZONEGO NA 6.02.2009r.

Witam,
Jestem 2 miesiące po zabiegu wędzidełka. Mam ciasny napletek. Doktor powiedział, że może zabieg samego wędzidełka wystarczy. Dziś jednak widzę, że nie. Dodaje zdjęcia. Proszę zwrócić uwagę na ciasny napletek ( biały pierścień ).
Moje obawy są następujące. Jestem umówiony na plastykę napletka na 6.02. Czy Waszym zdaniem, ten zabieg spowoduje , że skóra na penisie będzie sie rozprowadzać idealnie i będzie już można go używać zgodnie z zaleceniami :) ?

Pytania do was:
1.) Jak oceniacie zabieg wydłużenia wędzidełka?
2.) Czy Waszym zdaniem plastyka załatwi sprawę?
3.) Lekarz ostrzegał że po plastyce penis może wygladąć różnie. Jak to jest? Aż tak to widać? Macie jakieś zdjęcie penisa po plastyce?

Bardzo zależy mi na wielu odpowiedziach.
Pozdrawiam
Marek - Makrono.

Tak wygladalo wędzidełko przed zabiegiem:

[ Dodano: Czw 29 Sty, 2009 ]
prosze o odp.

Męski_MEN - Nie 01 Lut, 2009

Nie znam sie za bardzo, ale to mi wyglada na spartolony zabieg wedzidelka, moze sie myle, ale ja mialem robiony zabieg w dziecinstwie i moje wędzidelko wyglada troszke inaczej, a dokladnie to tak;

http://img363.imageshack....dsc00095lc8.jpg

elo123 - Sob 21 Mar, 2009

u mnie wydluzenie wedzidelka lwyglada podobnie... tyle ze wcale nie stalo sie dluzsze... chyba bede miec poprawke :P

co do stulejki... mialem ja usuniete przez czesciowe obrzezanie :)

wyglada moim zdaniem nie najgorzej.

zobacz zdjecia na www.stulejka.com - > forum - > Po zabiegu - jest tam relacja goscia o nicku grims . to wlasnie ja :)

pozdr

Seba081 - Czw 26 Mar, 2009

Makrono, oglądam te zdjęcia i tak się zastanawiam czy jest sens tu coś pisać...
Dobiłeś mnie tymi zdjęciami, wiesz że wędzidełko to taka naturalna blokada?
Spróbuj może uda Ci się zedrzeć skore z prącia :shock:

Sorry no irytują mnie te zdjęcia co na nie spojrzę!
Miejsce napletka jest zaraz w tym rowku za żołędzią, po co ciągniesz dalej?
Eh, brak slow, tak daleko ciągnąć napletek mogą osoby które nie maja wędzidełka.

dinkichot - Sob 28 Mar, 2009
Temat postu: po zabiegu
Panowie, a jak z wrazliwoscia penisa po zabiegu? Przed zabiegiem zoladz byl calyczas schowany/zakryty przez napletk i jednoczesnie bardzo czuly i wrazliwy. Jak u Was wyglada sprawa wrazliwosci w miesiac albo dwa po zabiegu?
Seba081 - Pon 30 Mar, 2009

Oj ja żołądź oswajałem z bielizna coś z ponad tydzień :)
Teraz nie ma problemów a stale chodzę z odsłoniętą żołędzią.