Zagięcie prącia - Problem z penisem
Strikerx - Pon 16 Sty, 2006 Temat postu: Problem z penisem Mam problem z penisem, otuż jest skrzywiony w stanie wzwodu w lewą stronę i nie wiem czy to jest normalne.Czy można to jakoś wyprostować?
Proszę o pomoc!!
Bruno Pelletier - Pon 16 Sty, 2006
W większości przypadków penis jest skrzywiony w lewą stronę. Jeśli nie jest to skrzywienie "ekstremalne" - nie ma się czym martwić
ziomuss - Pon 16 Sty, 2006
dlaczego w lewa?
Bo prawie wszyscy sa prawo ręczni:D:D:D
Filipts - Czw 19 Sty, 2006
O ja również dołączam się do pytania Strikerxa, czy takie nawet lekkie skrzywienie da sie wyprostować ? jest jakas wzmianka w e-booku ale nie wiem czy te ćwiczenia na wiele sie zdadzą bo są dość uciązliwe do wykonania a tak nawiasem skrzywienie jest bardzo wygodne przy wiadomo czym ale raczej mało estetyczne... tak więc czekam na sugestie!
psistojny - Sob 21 Sty, 2006
Ja tez jestem ciekaw czy sa jakies cwiczenia albo jakies urzadznie do wyprostowania członka????
wolfsheim - Wto 31 Sty, 2006
Najlepsze urządzenie do tego celu to imadło.
pablo8421 - Sob 04 Lut, 2006
A moze ktoś sie wypowie czy "dziura" też jest prosta ,bo ja nie wiem.:D
TRZYER - Pon 13 Lut, 2006
Wszystkie 3 dziry u dziewczcynek i 2 u chłopców są proste ( w du*** są zakręty ale dopiero jakieś 20 cm w głąb)
hildegrant - Nie 26 Mar, 2006
jesli masz skrzywienie "w bok" to trzeba to operowac...
trzyer: zadne "dziury" u chlopcow i u dziwczynek nie sa proste...klasa 7 szkoly podst. (ew. gimnazjum)...
jesli skrzywienie (tendencja) jest minimalna - jest to zwiazanie z tym jak go nosisz w bokserkach/majtkach/spodniach...
PS: ani zstepnica ani pochwa nie sa "proste"...
Bruno Pelletier - Nie 26 Mar, 2006
a usta???
co Ty gadasz człowieku....
hildegrant - Nie 26 Mar, 2006
co z tymi ustmi?
Bruno Pelletier - Pon 27 Mar, 2006
pisałeś, że wszystkie "dziury" nie są proste...
Mowa była także o ustach...
hildegrant - Wto 28 Mar, 2006
nie myslalem wtedy o jamie ustnej...ktora moze jest bardziej obszerna i skomlikowana niz prosta...
VanCote - Czw 30 Mar, 2006
hildegrant napisał/a: | nie myslalem wtedy o jamie ustnej...ktora moze jest bardziej obszerna i skomlikowana niz prosta... |
Ten to potrafi skomplikować nawet... przepraszam dziurę.
hildegrant - Czw 30 Mar, 2006
z komplikacjami spotykam sie na codzien w pracy, ale oczywiscie lepiej by ich nie bylo...
VanCote - Czw 30 Mar, 2006
hildegrant napisał/a: | z komplikacjami spotykam sie na codzien w pracy, ale oczywiscie lepiej by ich nie bylo... |
A to niezbyt zdrowo problemy z pracy przenosić na grunt prywatny (hobby?)
hildegrant - Czw 30 Mar, 2006
taka praca to zawsze hobby...
onogi - Wto 25 Lip, 2006
ej ludzie ja mialem kiedys skrzywionego lekko w lewa strone penisa. troche sie tym martwilem i jak walilem konia to ciagnalem penisa (prawa reka) na prawo od czasu do czasu i po 1,5 - 2 latach sie wyprostowal nawet nie zauwazylem kiedy a co do powiekszania penisa to nie rozciagajcie go, bo nawet 10 cm w dlugosci w zupelnosci wystarczy. Chodzi o o grubosc by kobieta miala "pelno" w macicy, bo draznic jaknajwieksza powierzchnie A ja znalazlem takie czwiczenie, zeby przytrzymac penisa obiema wyprostowanymi rekoma. I zacznijcie walkowac na zmia - prawa dlon na dol, lewa na gore i tak na zmiane. Chyba jasno to napisalem jak jakies pytania to chetnie odpowiem. I przyznam sie ze ptaszek mi pogrubial w ciagu 0,5 roku o 0,8-1 cm |
hildegrant - Wto 25 Lip, 2006
zanim zaczniesz dawac rady proponuje ci napisac obszerna monografie nt. draznienia macicy za pomoca penisa, mysle, ze bedziesz mial interesujace recenzje
Kokosz1 - Sob 04 Lis, 2006
Elo Te twoje skrzywienie jest normalne tez to mam Prawa reka reka :], a najlepiej kup se PM niweluje skrzywienia, rozciaga penisa i pobudza ;d, taki dobry gadzecik na siuraka . (Wszedzie gdzie nie klikniesz to same problemy z tym hujkiem hehe). Nie wnikajcie tak, tylko szukajcie sposobow
Gość - Czw 30 Lis, 2006
kiedys tez sie matrwiłem lekkim skrzywieniem, kiedy zaczołem wspózyć problem minoł teraz dla mnie to norma. Nie mam zamiaru nic z tym robic
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp Najlepsze jest to że kiedyś był prosty...
xxxbamboxxx - Pią 08 Gru, 2006
zanim 99 % z nas nie zaczelo sie masturbowac tez mialo prosteGo, prawo reczni maja niewielkie skrzywienie w lewo, normalka, lewo reczni na odrwot;[p
harold mckee - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Najlepsze jest to że kiedyś był prosty... |
moze to rzeczywiscie jest wynik ucisku .. sproboj moze ponosic w drugiej nogawce .. masturbowac druga reka i bedzie OK.. moze powroci do dawnego wygladu
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp No włśnie nic nie daje ;/
Strikerx napisał/a: | No włśnie nic nie daje ;/ |
a ile lat robiles to kurcze ta sama reka ;> i nosiles w tej samej nogawce :O hehe czas czas czas i jeszcze raz czas... spodziaewales sie wynikow od razu?
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp ze 3 lata tą samą i ze 3 drugą i nie ma efektu ;/
Strikerx napisał/a: | ze 3 lata tą samą i ze 3 drugą i nie ma efektu ;/ |
hmmmmmmmmmm to nie wiem :O
!!!!!! - Sro 04 Kwi, 2007
Mam parę pytań związane z krzywizną penisa ( w lewo) mam y lat
czy to przeszkadza w stosunku ??
nie wiem czy mam sie tego wstydzić ?
jak ona zareaguje ??
chciałbym go wyprostować ale słyszałem ze
takie skrzywienie jest bardzo dobre.....
proszę odpowiecie mi na moje pytania ...pozdrawiam..
Strikerx - Sro 04 Kwi, 2007 Temat postu: odp powiadają że jest dobre bo prosty penis nie da tyle satysfakcji itp kobiecie niż skrzywiony. Ponoć skrzywienie to dodatkowy atut. Nie wstydzić się. Ostatnio pytałem dziewczyne czy jej sie "on" (mój) podoba i powiedziała że bardzo itp Jeśli nie jest kosmicznie skrzywiony to będzie git
magmat - Sob 07 Lip, 2007
widac ze nie miales jeszcze bliskich kontaktów z kobietą. Zaczniesz miec to wyszstkie twoje kompleksy mina
....a moze krzywy penis to norma;)
pozdro
muchomorek - Nie 08 Lip, 2007
Racja, lekkie skrzywienie powinno dawać większe doznania partnerce więc nie ma sie czym przejmować jeśli sam wchodzi śmiało tam gdzie trzeba Mój też jest skrzywiony w lewo ale się tym jakoś nie przejmuje
|
|