Luźne dyskusje o męskich sprawach - sexxxxx
tyskaczcz - Wto 20 Sty, 2009 Temat postu: sexxxxx witam moj penis ma w wzwodzie 10 zm ;[.Chodze z dziewczyna juz 4 miesiace i oa nalega na sex.ja te tego chce.Jake pozycja sa najlepsze na 1 razi na takiego mojego malego penisa???
psajdak123 - Wto 20 Sty, 2009
witam!
sądzę że chyba najlepiej na pieska lub jeżdzca nie wiem jak to się sprawdza przy 10cm ale przy moich 14 to były najwygodniejsze pozycje. powodzenia
zola - Wto 20 Sty, 2009
tyskaczcz, na pierwszy raz to najlepiej klasyczny, tylko pytanie ile masz lat?? i czy ona wie o Twoich wymiarach, bo wiesz, niby kobiety nie zwracają uwagi na rozmiar, ale zeyby potem Cię nie wyśmiała, bo możesz to źle znieść...
tyskaczcz - Czw 22 Sty, 2009
mam 17 lat.ale przy tym rozmiarze jestem w stanie uprawiac woogole sex???
paulinka - Czw 22 Sty, 2009
| tyskaczcz napisał/a: | | mam 17 lat.ale przy tym rozmiarze jestem w stanie uprawiac woogole sex??? |
skoro zadajesz takie pytania to nie jesteś na tyle dojrzały żeby to robić bo nie wielkość penisa ale bardziej "wielkość" mózgu świadczy o tym czy to już czas.....(bez urazy może nie jesteś jakimś głupcem ale po prostu załamałam sie tym co napisałeś)
ukrryty - Pią 23 Sty, 2009
a wielkość mózgu nie świadczy o inteligencji i dorastaniu
BASF - Pią 23 Sty, 2009
| ukrryty napisał/a: | a wielkość mózgu nie świadczy o inteligencji i dorastaniu |
Masz zupełną rację. Dzieci w Somalii mają wielkie brzuchy a są głodne.
|
|