Inne problemy - Sposoby depilacji

piterjedi - Sob 17 Sty, 2009
Temat postu: Sposoby depilacji
Witam.
Mam pytanie o sposob depilacji okolic penisa i jader.Nawet golac zwykly zarost na twarzy nigdy nie uzywalem "jednorazowej" maszynki do golenia, te wszystkie ceregiele z pianka, mozna sie zaciac i wogole...Tak wiec czy mozna golic okolice penisa i jadra zwykla maszynka elektryczna?
Wiem, ze to glupie pytanie ale jesli chodzi o temat depilacji to jestem w nim poczatkujacy :P
Pozdrawiam.

napalony93 - Sob 17 Sty, 2009

no cóż do golenia maszynką elektryczną to chyba będzie mniej więcej to samo co jednorazówka ale i tak pamiętaj, że jeśli masz dłuższe włosy i lepiej je skróć nieco nożyczkami bo i maszynka zatnie cie sie.
PS.
Ja wole jednorazówke (wydaje mi sie że jest dokładniejsza- szczególnie w okolicach penisa) a z zacięciami trzeba uważać.

piterjedi - Sob 17 Sty, 2009

napalony93 napisał/a:
no cóż do golenia maszynką elektryczną to chyba będzie mniej więcej to samo co jednorazówka ale i tak pamiętaj, że jeśli masz dłuższe włosy i lepiej je skróć nieco nożyczkami bo i maszynka zatnie cie sie.
PS.
Ja wole jednorazówke (wydaje mi sie że jest dokładniejsza- szczególnie w okolicach penisa) a z zacięciami trzeba uważać.

Nie uzywam jednorazowki bo 1. nigdy tego nei robilem a 2. musze to zrobic dyskretnie ;)
Ok dzieki, zrobie tak jak radzisz: skroce jak najbardziej nozyczkami a dopieszcze elektryczna.

johny112 - Pon 19 Sty, 2009

Żadne cięcie się maszynkami tylko KREM DO DEPILACJI BIKINI !!!! (pełno w sklepie)
BASF - Pon 19 Sty, 2009

johny112 napisał/a:
Żadne cięcie się maszynkami tylko KREM DO DEPILACJI BIKINI !!!! (pełno w sklepie)

Wystarczy przeczytać uważnie ulotkę, gdzie wyraźnie jest zaznaczone, że nie używać na narządach płciowych.

ja nie mówie o kremie do "depilacji OKOLIC bikini" tylko do "DEPILACJI BIKINI" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasadnicza różnica!!
Człowieku wymądrzasz się na tym forum a twoje wiedza jest marna

BASF - Pon 19 Sty, 2009

johny112 napisał/a:
ja nie mówie o kremie do "depilacji OKOLIC bikini" tylko do "DEPILACJI BIKINI" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasadnicza różnica!!
Człowieku wymądrzasz się na tym forum a twoje wiedza jest marna

Do depilacji czego? Bikini? Może jest jakiś krem do depilacji boxerek albo slipów??

Człowieku kremy powszechnie dostępne w aptekach są tylko do depilacji okolic bikinii czytaj okolic majtek.
Jeżeli jednak znasz taki krem w ogólnej sprzedaży to podaj jego nazwę a zwrócę Ci honor.

http://www.google.pl/sear...+bikini&spell=1

Polecam się na przyszłość.

prosze: BIELENDA Vanity "krem do depilacji ciała, twarzy i bikini" (mam zrobić zdjecia ?)

Wiesz co, zastanów się dwa razy zanim będziesz negował czyjeś posty, swoją nieprawdą!!

i zrozum krem do OKOLIC bikini to inny krem niż ten do depilacji bikini!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje że zrozumiałeś!
ehh pewnie jestes zwolennikiem PIS-u, to i tak te moje posty nic nie wniosą :(

ps. czekam aż zwrócisz mi honor!

BASF - Pon 19 Sty, 2009

Owszem zrób zdjęcie ulotki zamieszczonej do ww wymienionego specyfiku.
Jest wyraźnie zaznaczone, że nie można stosować na narządach płciowych.
Stary wiem o czym mówię, bo naszukałem się kremów i nie ma takich, którymi można swobonie posmarować np. mosznę, czy też okolice warg sromowych, bez negatywnego wpływu.

BASF napisał/a:
Owszem zrób zdjęcie ulotki zamieszczonej do ww wymienionego specyfiku.
Jest wyraźnie zaznaczone, że nie można stosować na narządach płciowych.
Stary wiem o czym mówię, bo naszukałem się kremów i nie ma takich, którymi można swobonie posmarować np. mosznę, czy też okolice warg sromowych, bez negatywnego wpływu.

Nie no wiesz co Ty chyba ze mnie robisz sobie porostu żarty:)
Tkwij sobie w swojej ograniczonej świadomości dalej, bo jak zrobił bym zdjęcie ulotki i pudełka to pewnie posądził byś o fotomontaż...
Powiem Ci więcej jest pełno takich kremów, popytaj koleżanek (tylko nie tych konserwatystek bo one mają bobry)

Kończę dyskusję bo do CIebie to i tak nie dotrze!
Albo może dotarło a nie masz na za grosz honoru aby przyznać rację.... ehhh nie wnikam.

zola - Pon 19 Sty, 2009

johny112, jakbyś mógł, to zrób skan ulotki dołączonej do tego kremu "BIELENDA Vanity" chętnie bym przeczytał, co tam piszą.

piterjedi, powiem Ci tak maszynka elektryczną taka jak do włosów można się golić, ale zostaną małe włoski, najlepsza jednorazówka i krem, jeśli umiesz to robić to sie nie zatniesz, gole sie dwa razy w tygodniu od 4-5 lat i ani razu sie nie zaciąłem.

[ Dodano: Nie 25 Sty, 2009 ]
Jak widać,johny112, nic nie odpisał, więc temat uznajemy za zamknięty, widocznie kolega umie tylko gadać/pisać, ale juz nie potwierdza swoich opinii faktami.