LuĽne dyskusje o męskich sprawach - Napletek ;/

Looky - Czw 15 Sty, 2009
Temat postu: Napletek ;/
Powiedzcie mi, czy jest jaki¶ sposób aby wydłużył mi sie napletek? ;/ normalnie mam tak, że nawet jak mi wisi to w ogole nie mam osłonietego :|
Wtajemniczony - Czw 15 Sty, 2009

Tak Ciebie natura obdarzyła, nie zmienisz tego.
zola - Czw 15 Sty, 2009

zmieni, operacyjnie, ale czy jest sens....
Looky - Czw 15 Sty, 2009

no ja juz jestem przyzwyczanojy. niektórzy który troche żołędzi± potr± o majtki to sprawia im dyskomfort a ja nic nie czuje zupełnie jakbym miał długiego napleta :D
goral00 - Sob 31 Sty, 2009

stary, co tu zmieniac-ja ostatnio mysle wlasnie w druga strone, bo mam bardzo dlugi napletek i coraz czesciej mysle wlasnie ze wzgledow praktycznych, aby sie obrzezac. bakterie w rowku zazolednym wowczas sie nie kisza, zoladz sie trochu uodparnia bo ociera sie o majtki a i taki obrzezany wydaje mi sie, ze i lepiej nawet wyglada. tylko jest jedna kwestia-zabkowanie po zabiegu. to musi byc dobry chirurg specjalista, zeby nie spapral zabiegu, bo wiem, ze niektorzy przez zabkowanie musieli isc do poprawki. tak wiec ciesz sie, ze masz krotkiego napletka, bo to nic specjalnego chodzic caly czas z zaslonietym ptakiem. ja wole bez, ale musze sie zastanowic i w koncu zebrac,to moze pojde na zabieg.