Galeria zdjęć - Mój Penis

Looky - Czw 15 Sty, 2009
Temat postu: Mój Penis
Mam taki problem, otóż obawiam się, że mojej koleżance nie spodowa sie mój penis. Możecie wierzyć lub nie, obiecała że zrobi mi loda :D Ona mi sie bardzo podoba, zapytałem sie jej czy chce ze mną być a ona stwierdziła ze nie chce na razie chłopaka. Ja sie zmartwiłem a ona powiedziała ze mi zrobi niedługo loda :) Pocałowała mnie z języczkiem i powiedziała, że mi obciągnie w weekend. Ja sie boje ze mam za małego, brzydkiego i ze jej sie nei bedzie podobał, zobaczy go i powie ze nei zrobi laski ;/ co wy na to?

[ Dodano: Czw 15 Sty, 2009 ]
jak co to dodam, że ma 15.5 cm długości i 12 cm obwodu

The_only_One - Czw 15 Sty, 2009

Wcale nie jest mały. 15.5 cm nie jest źle. Średnia długość członka to 14-16 cm(u polaków[proszę mnie poprawić jeśli się mylę, ale każda statystyka pokazuje inaczej]).
Nie martw się :) i życzę satysfakcji ze spotkania z koleżanką.

Ps.

Ile masz lat :D ?

sese_87 - Czw 15 Sty, 2009

niech strzele.. 12-14?;] my ci loda nie zrobimy więc po co Ci opinia facetów ;p
krakowiaczek,ja - Czw 15 Sty, 2009

eeeh ty to masz szczescie :) co ty sie martwisz stary podlej ją piwkiem i wkladaj do pyszczka :) a jak jej sie spodoba to daj znac :) hehe
pozdrawiam
ps. pała sie jej spodoba ;)

Looky - Czw 15 Sty, 2009

lat mam 18, świerzo ukończone :P ale nie jestem obcykany w tych sprawach, sex już uprawiałem, ale to wtedy dziewczyna na niego nie patrzy a w takim wypadku jak ma zrobić loda to będzie miałą z nim taki bezpośredni wzrokowy kontakt :)
matteusz - Czw 15 Sty, 2009

a ja bym ci z chęcią obciagną :lol:
adamekk6 - Czw 15 Sty, 2009

dlaczego mam sie jej nie podobac???
"pene" masz spoko ;-)