Krosty i plamki - Krostki na żołedziu+podrażniony napletek
acron - Sob 10 Sty, 2009 Temat postu: Krostki na żołedziu+podrażniony napletek Prowadzę ze swoją dziewczyną dość aktywne życie seksualne i jakiś czas temu po stosunku zauważyłem, otarcia i podłużne ranki na wewnętrznej stronie napletka oraz jedną na wędzidełku, stwierdziłem iż mogło być to spowodowane słabym nawilżenie pochwy podczas stosunku i odpuściłem.Po kilku dniach przerwy ranki się zagoiły i wszystko było ok. Jednakże teraz po stosunku napletek jest mocno podrażniony i zaczerwieniony, czasami nawet lekko opuchnięty ( po kilku godzinach wraca do swych normalnych rozmiarów ), a na żołędziu pojawiły się małe czerwone krostki. Wcześniej myłem penisa tylko ze względów czysto higienicznych - płynem do higieny intymnej, a teraz jeśli nie umyje go przez 3-4 h to na żołędziu i pod napletkiem wytwarza się coś w rodzaju białego nalotu, który wywołuje lekkie swędzenie. Na domiar złego skóra napletka jakby stała się bardziej podatna na uszkodzenia ( jakby częściowo straciła swoją elastyczność ) i czasami po stosunku na napletku powstają małe ranki i otarcia.
Żadnych owrzodzeń, ropy, dziwnie pachnących wydzielin itd. nie stwierdziłem.
Co to może być do jasnej cholery?
dario21 - Sro 14 Sty, 2009
Mam to samo. Mialem swoj temat na tym forum. jestem ciekawe co uczyniles?
kamil69 - Sro 17 Cze, 2009
no wlasnie co uczyniles?!
|
|