Luźne dyskusje o męskich sprawach - Co jest grane???
Chakuza7 - Wto 30 Gru, 2008 Temat postu: Co jest grane??? Chciałem wczoraj uprawiać seks z dziewczyną i jak już wkładałem penisa do pochwy on opadał i tak dwa razy???co się dzieje???Pomocy...
Hubertttus - Wto 30 Gru, 2008
Za moło byłeś podniecony.
vissour - Wto 30 Gru, 2008
Albo zestresowany.
Chakuza7 - Wto 30 Gru, 2008
I co w takiej sytuacji???A nie coś innego niż podniecenie i stres???
zola - Wto 30 Gru, 2008
jesli to był Twój pierwszy raz, to pewnie stres...
Chakuza7 - Wto 30 Gru, 2008
Właśnie nie był pierwszy raz i co tu robić...nigdy tak nie miałem...
vissour - Sro 31 Gru, 2008
Może okoliczności nie sprzyjały? Zmęczenie, złe samopoczucie, jakieś problemy życiowe na głowie, babcia za drzwiami, mało czasu, presja itp.?
Chakuza7 - Sro 31 Gru, 2008
Nie wyspany byłem i na dodatek chciałem zrobić to w aucie a na dworze minusowa temperatura może temu jak myślicie???
zola - Sro 31 Gru, 2008
| Chakuza7 napisał/a: | | Nie wyspany byłem i na dodatek chciałem zrobić to w aucie a na dworze minusowa temperatura może temu jak myślicie??? |
wiele tłumaczy, zawsze mozna odpalic klime na 24 i jest przyjemnie
micnow - Czw 01 Sty, 2009
napewno byles za bardzo ze stresowany ja tez mialem kiedys taka sytuacje bylem troche zdenerwowany bo mnie kolezanka zaprosila do siebie do domu i wiedzialem ze cos bedzie a nie mialem prezerwatywy, zaczelo sie wszytko swietnie zaczolem penetrowsc wszytko bylo ok az ona powiedziale ze juz starczy bez kondona i zebym zalozyl powiedzialem ze niemam ona dala mi jakiegos nie moglem go zalozyc naciaglem go na chama a moj czlonek tak jak zawsze stal jak dab opadl i tyle nic sie niedalo zrobic
|
|