Krosty i plamki - Dość poważna sprawaa.

odi002 - Wto 30 Gru, 2008
Temat postu: Dość poważna sprawaa.
Witam zaczyna mnie to męczyć. Uzywałem Pimofucort,Triderm,Woda borowa hmmm Detreomycyna, Vratozolim. i z 2 3 razy to zeszło i teraz znów mam tego dosyć. :/ miał ktoś taki przypadek??
co proponujecie. Doda że z tego jeszcze wydobywała się żółtawa maź ale juz jest GIT. ale ropa to nie była bo ma sceptyczny zapach. Mam ten problem od dość dawna :/ i jest tak raz jest bardzo źle później ustępuje i schodzi fajnie to wszystko a później znów nawrót. Prosił bym was o skomentowanie tego.Dodam że u dermatologa już latałem ze hoho. proszę was..

1
2

facet - Sro 31 Gru, 2008

Wygląda na grzybicę.
johny112 - Sob 03 Sty, 2009

idź nie do dermatologa tylko do urologa!!!!
zamaskowany - Pon 05 Sty, 2009

Obżydliwe ;/ Do lekarza z tym ;/ A te kuleczki to perliste cośtam prącia
tomek199122 - Wto 06 Sty, 2009

Wlasnie "te kuleczki" :P jak to nazwales widze ze ma co 5 czlowiek z tego forum, wszyscy pisza ze to nic groznego.. ale zastanawiam sie czy moge miec cos innego jak te prosaki, ale wygladaloby identycznie..?? Moze ktos cos wie na ten temat?
delorian556 - Sob 11 Lip, 2009

i co powiedział dermatolog? wygląda na podręcznikowy przykład pokrzywki :wink:
Znachorek - Sob 11 Lip, 2009

Watpie zeby odi002, jeszcze tu kiedykolwiek zajrzal, a newpno nie w tym temacie, takze nie odswiezajmy starych tematow ! :D
panasonic74 - Sob 11 Lip, 2009

ja cos takiego miałem ale u mnie była sprawa łączona. pomógł atecortin (dziwne bo jest do uszu i oczu) na przemian z pimafucortem (maść).
silent111222 - Pią 31 Lip, 2009

Blleee... Jak Mozesz Mieć Coś Takiego i Z Tym Do Lekarza Nie Zasówac tylko Pytac Gupio Na Forum Czy To Cos Jest Powazne:/ Ja Nie MOgę Jak w Tym Krauj Ma Być Dobrze. Powodzenia Stary w Walce z Chorubskiem ja niemoge
3tom - Pią 31 Lip, 2009

Czy wy w ogóle zwracacie uwagi na daty postów?
alan - Czw 28 Sty, 2010

Miałem dokładnie coś takiego samego.
Nie jest to bardzo groźne chociaż strasznie wygląda bo w którymś momencie zaczyna samo (po tygodniu) schodzić. Zdjęcie jest z najgorszego stadium. Pani dermatolog zapisała jakąś ciecz którą robili w aptece na bazie srebra. Trzeba było na członku zawinąć mokrą gazę z tym roztworem i siedzieć.
Z całej tej przypadłości najgorsze jest to, że cholernie boli, piecze i swędzi. Masakra!

[ Dodano: Pią 30 Lip, 2010 ]
Kto ma jeszcze jakieś doswiadczenia z tym badziewiem?