Luźne dyskusje o męskich sprawach - Skóra

raptiles - Pon 29 Gru, 2008
Temat postu: Skóra
Mam takie pytanie. Wyglad penisa jaki widzialem w filmach itp wyglada tak jak moj tylko bez skóry. Moj penis gdy stoi jest nadal w skórce i to mnie martwi. Ten "grzybek" jest ukryty w skorze a na filmach i w interenie tej skóry wogole nie ma...
dawidak - Pon 29 Gru, 2008

Faceci którzy grają w filmach są obrzezani ja mam tak samo jak ty i nie wyobrazam sobie inaczej. A możesz spokojnie bez bolu sciagnac napletek? Bo jak nie to znaczy ze masz stulejke. Jak możesz bez obaw to nic ci nie jest. A jak ci przeszkadza ze masz zasłonięty "grzybek" to obrzezanie :D

Jestem w stanie go sciagnac chociaz gdy on "stoi" to juz wolniej sciagam napletek az do zoladzia.

Poćwicz. Kiedys tez tak mialem ze podczas erekcji powoli sciagalem napletek bo troszke byl "ciasny" rozciagnolem go podczas kapieli i juz jest git czasem sam schodzi przewaznie mu pomagam ;p podro

czyli podczas kapieli gdy byl w zwodzie sciagales napletek i juz nie masz problemu z tym?

Podczas kąpieli jak nie był w wzwodzie lekko palcami rozszerzałem ;p Moze to dziwnie zabrzmialo ale tak. Podczas wzwodu tez mozesz sobie sciagac powoli pare razy. Chyba ze bedzie bolalo to przestan. Mi po 1 kapieli przeszlo i teraz mam luzik

Sprobuje troche rozszerzyc. Jesli za 1 razem nie pomoze to bede probowal dalej.

Skóra jest rozciągliwa wiec nie bedzie problemu ;p pozdro
zola - Pon 29 Gru, 2008

ja nie jestem obrzezany, mam tak naturalnie ze napletek w stanie zwodu odkrywa cały zolądz. To zależy od natury, jeden ma tak drugi tak...
raptiles - Sro 31 Gru, 2008

Mam jeszcze inny problem. Po wewnetrznej stronie napletka pojawily mi sie biale plamy. Sa widoczne gdy zwija mi sie napletek przy sciaganiu z "grzybka". Wie ktos co to za przyczyna?
dawidak - Sro 31 Gru, 2008

Tu ci niestety nie pomoge bez zdjęć. Albo opisz jakos dokladniej bo nie wiele rozumiem przez " biale plamy". Pozdro a co do napletka to mam tak samo jak zola ;p
raptiles - Czw 01 Sty, 2009

ja jak sciagne napletek i dotykam zoladzia to laskocze mnie to uczucie a takze troche piecze. Wy jak go dotykacie to tez czujecie laskotanie?
dawidak - Czw 01 Sty, 2009

Nie wiem jak nazwac to uczucie ale tak jak by łaskotanie ;p pieczenie nie do konca ;p
zola - Sob 03 Sty, 2009

to bardzo fajne uczucie, a białe plamy...gdybac to sobie mozna, albo fotki, a najlepiej wizyta u lekarza.