Inne problemy - Nadwrażliwość?

Anderson - Nie 28 Gru, 2008
Temat postu: Nadwrażliwość?
Witam

Mam taki problem że ogolnie mam nadwrażliwego penisa. Zanim dojdzie do stosunku, zwyle po długiej grze wstępnej, jestem tak nakręcony że gdy wejdę w moją partnerkę to po minucie lub dwóch muszę robić sobie kilkusekundową przerwę, wiem że muszę coś z tym zrobić..po prostu muszę, tyle że nie wiem co :/ Jeśli chodzi o seks po 2-3 piwkach to sprawa się przedstawia całkowicie inaczej, czasem potrafimy się bawić nawet 2 godziny i daję radę.. tyle że nie będę przed każdym seksem leciał po piwo do sklepu:/ Tak się zastnawiałem że gdy jestem w 100% nie pod wpływem to mój penis jest bardzo czuły na każde otarcie w pochwie, szczególnie ta część gdzie żołądź przechodzi w trzon penisa (ten taki kołnierz) po paru piwkach jestem totalnie wyluzowany i tak jakby czucie jest tam mniejsze... Tak wymyśliłem.. może codzienne ćwiczenia w postaci pocierania i masażu tej nadwrażliwej części członka spowodowałyby jakąś podwyższoną tolerancję, i obniżyłyby jego wrażliwość?

Co o tym myslicie? a może ktoś był w podobnej sytuacji?
Bardzo proszę o komentarze, chętnie podejmę z Wami Moi Drodzy dyskusję

Omega20 - Sro 07 Sty, 2009

...
damiano69 - Sro 07 Sty, 2009

Miałem podobny problem ale po nabywaniu wprawy w stosunkach nadwrażliwość minęła. I nawet gdy prawie dochodzę umiem to powstrzymać.
Jeśli to wasze początki w życiu erotycznym nie ma sie czym martwic, jednak jesli jestescie juz "wprawieni" i bardzo wam to przeszkadza wizyta u specjalisty.

P.S Upewnijcie się że przed stosunkiem wysiklaiscie się to częsciowo pomaga.