Inne problemy - 2 Problemy !
Emeryt9 - Nie 28 Gru, 2008 Temat postu: 2 Problemy ! Mam 15 lat (Prosze bez glupich komentarzy typu ''Czemu administratorzy nic z tym nie robia?'' i otoz nie wiem czy mam stulejke (moj pierwszy problem) . Podczas spoczynku moge sciagnac napletek caly lecz podczas erekcji napletek sciaga tylko sie na tyle zeby odslonic zoladz . Czy mam stulejke?
2 problem polega na tym ze zoladz strasznie mnie boli gdy go dotykam , nie wiem czym jest to sposowane , dodam ze masturbuje sie lecz sexu jeszcze nie uprawialem . Czym to moze byc spowodane ?
Z gory dzieki za odp.
BASF - Nie 28 Gru, 2008
Poczytaj chłopcze troszkę forum. Było poruszane wiele razy. Ośmielę się stwierdzić, że to podstawowe problemy na tym forum. Troszkę samodzielności byłeś tu dopiero 10 min a wiadomości na tym forum jest ogrom.
Anderson - Nie 28 Gru, 2008
Masz stulejkę z której można wyjść domowymi sposobami, po prostu kilkanaście minut codziennie pod ciepłym prysznicem, rozciągaj światło napletka wkładając tam palce i rozciągając go, jeśli dojdziesz do wniosku że otwór jest już na tyle duży że możesz spróbować ćwiczyć ściąganie i naciąganie napletka podczas wzwodu, to rób to, im częściej tym lepiej i szybciej z tego wyjdziesz, mi pomogło po 1 miesiącu, spokojnie moge powiedzieć że jestem zdrowy i bez stulejki, a co do bolącego żołędzia to przez to że napletek cały czas Ci zasłania go i nie ma żadnego kontaktu np. z materiałem bielizny. Mi pomogło noszenie penisa w luźnej blieliźnie ze ściągniętym napletkiem, na początku straszny dyskomfort i czasem ból, ale po paru dniach jest ok
|
|