Masturbacja - Dość dziwny pytanie
The_only_One - Sob 27 Gru, 2008 Temat postu: Dość dziwny pytanie Wiem , że to dość dziwne pytanie , ale jednak postanowiłem je zdać.
Gdzieś czytałem , że masturbacja pogrubia głos.
[ Hormony wydzielane podczas masturbacji wpływają na to]
Czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy to prawda?
[wiem, że dość głupie , ale potrzebne mi to , dla samej pewności]
BASF - Sob 27 Gru, 2008
Nie jest głupie, że zadałeś to pytanie tylko samo pytanie jest głupie. Nie ma większej bzdury. Ktoś mógł to wymyślić z prostej przyczyny. Onanizować ludzie zaczynają wraz z rozpoczęciem dorastania a co za tym idzie podczas mutacji. Ale sama masturbacja nie ma z tym nic wspólnego.
kaijto35 - Nie 18 Sty, 2009
witam jestem nowy mam 15 lat jct to sory ze sie zarejestrowalem bo to od 18 lat ale ciagle mam na sumieniu jedno wyjasnienie i musialem,masturbuje sie z okolo 1,5 roku i ostatnio gdzies czytalem ze poprzez masturbacje rosna wlosy na palcach i sie slepnie,to prawda ? ja juz mam malutkie wlosy na palcach ale niewiem czy to z dojrzewania czy przez masturbacje.. prosze o pomoc
zola - Nie 18 Sty, 2009
o losie, jakie głupoty...
włosy na palcach to juz Twoja uroda, a ślepnie się od wyszukiwania takich bzdur w necie.
ultravoilet - Nie 18 Sty, 2009
o plask. haha ! masakra... to jakies głupoty.... xDD
BASF - Nie 18 Sty, 2009
kaijto35 napisał/a: | witam jestem nowy mam 15 lat jct to sory ze sie zarejestrowalem bo to od 18 lat ale ciagle mam na sumieniu jedno wyjasnienie i musialem,masturbuje sie z okolo 1,5 roku i ostatnio gdzies czytalem ze poprzez masturbacje rosna wlosy na palcach i sie slepnie,to prawda ? ja juz mam malutkie wlosy na palcach ale niewiem czy to z dojrzewania czy przez masturbacje.. prosze o pomoc |
Nie widziałem, że w tak cywilizowanym kraju jak Polska i w XXI wieku można jeszcze wierzyć w takie coś
The_only_One - Pon 19 Sty, 2009
BASF napisał/a: |
cywilizowanym kraju jak Polska |
haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty...
BASF - Pon 19 Sty, 2009
The_only_One napisał/a: | haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty... |
To jest właśnie jedna z oznak cywilacji. W krajach 3 świata nie ma miejsca na takie sprawy. Jeśli Ty jednak twierdzisz, że Polska to nie jest cywilizowany kraj to szkoda, że nie przyszło Ci mieszkać w jakichś krajach afrykańskich typu Somalia, Mozambik.
Czy w Polsce jest zakrojona na szeroką skalę bieda?
Czy w Polsce panuje analfabetyzm?
Czy w Polsce standard życia jest niski?
Masz swobodny dostęp do mediów? Masz wodę w kranie, prąd, TV, komputer, telefon itp. Czy masz jakieś ograniczenia na te sprawy ze stronu rządu??
The_only_One - Wto 20 Sty, 2009
Spokojnie , to był tylko żart
maklerm - Nie 01 Mar, 2009
Gdyby masturbacja pogrubiała głos to ja bym już mówił "basem" albo nawet "sub basem";) hehe kto wie może bym zrobił karierę w operze albo jakimś hurze...
seba1 - Pon 02 Mar, 2009
The_only_One napisał/a: | BASF napisał/a: |
cywilizowanym kraju jak Polska |
haha to mnie rozwaliłeś kraju pełnym kesnofobów, homofobów, rasistów i całej reszty... |
no nie powinno byc tak cweli geji pedalow itp.... lol
|
|