Wielkość Penisa - hgigiu
Wtajemniczony - Wto 23 Gru, 2008 Temat postu: hgigiu Nuda ;]
małyperes - Sob 31 Paź, 2009
Muszę to skomentować .Wygląda na to, że tylko ja mam 10-11 cm, a ci co mają mniej niż 10 cm źle zmierzyli:)
Szkwał - Pon 02 Lis, 2009
Cytat: | Wygląda na to, że tylko ja mam 10-11 cm, a ci co mają mniej niż 10 cm źle zmierzyli:) |
Ja mam podobnie jak Ty około 11-12 cm i nie narzekam
małyperes - Pon 02 Lis, 2009
Pytanie jakim sposobem były pomiary wykonywane bo niektórzy pewnie od pięty mierzą;)
Szkwał - Pon 02 Lis, 2009
Cytat: | Pytanie jakim sposobem były pomiary wykonywane bo niektórzy pewnie od pięty mierzą;) |
No że tak powiem pomiary były dokonane prawidłowo czyli od strony brzucha. Ale tak ogolnie to zwisa mi ten rozmiar. Nigdy nie miałem żadnych kompleksów związanych z penisem czy to w sytuacjach intymnych, na basenach i tak dalej. Naprawdę śmiać mi się chce z ludzi, którzy robią problem bo mają 14 cm penisa itp Widocznie jeszcze nie mieli prawdziwych problemów w życiu.
Co ciekawe jeśli sie popatrzy na statystyki długości penisa w czasie wzwodu wykonywane przez lekarza wzwód wywołany farmakologicznie to średnia wynosi około 13.9 cm. Pomijając już to, że ważniejszym parametrem jest obwód, które średnia wynosi 12.5 cm
|
|