Luźne dyskusje o męskich sprawach - Problem z Wytryskiem

sephirot - Pon 22 Gru, 2008
Temat postu: Problem z Wytryskiem
Witam. Ostatnio z moim chłopakiem (tak jestem gejem) po 2 tygodniach bycia ze sobą doszło do pierwszego "orala". To był mój pierwszy raz i mój penis w ogóle nie reagował na to. Tz. w ogóle nie wydzielał śluzu i ciężko mi było ogólnie osiągnąć orgazm. Mój członek w ogóle praktycznie się nie ślini ;/ ale specjalnie przestałem masturbować się tydzień przed spotkaniem. Z czego może to wynikać? Prosze o pomoc i dziękuję z góry za każdą odpowiedź.
ukrryty - Pon 22 Gru, 2008

jak to śluz i się nie ślini?

nie czaje o co chodzi ;/

śluz czyli to coś wytwarzające się jak jesteś podniecony, no i jak to się tworzy to wtedy się Twoje przyrodzenie ślini :P :P :P

Tzn w moim przypadku tego brakuje ;/

BASF - Pon 22 Gru, 2008

Czyli preejakulat.

właśnie :P więc jak ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić? :( lub co poczynić? jakieś ćwiczenia O____o
zola - Wto 23 Gru, 2008

sephirot, spróbój tego, my bardzo czesto to stosujemy i jest ok. http://allegro.pl/item511...ieski_50ml.html lub tego zalezy co chcecie http://allegro.pl/item511...rwony_50ml.html
apollo88 - Wto 23 Gru, 2008

Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki :wink:
zola - Sro 24 Gru, 2008

apollo88 napisał/a:
Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki :wink:

dokładnie to też, ale z żelami też można spróbowac, bardzo fajne uczucie z tym rozgrzewającym :)

sephirot - Sro 24 Gru, 2008

ale orala z żelem? o__O
apollo88 - Sro 24 Gru, 2008

sephirot napisał/a:
ale orala z żelem? o__O

Właśnie miałem o tym wspomnieć... Podejrzewam, że w smaku nie jest już taki przyjemny...
sephirot nie przejmuj się, zobaczysz, że następnym razem będzie lepiej :wink:
Tak przy okazji, Wesołych Swiąt :D

zola - Czw 25 Gru, 2008

sephirot napisał/a:
ale orala z żelem? o__O

no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny :) ale do wspolnej masturbacji idealny :)

apollo88 - Czw 25 Gru, 2008

zola napisał/a:
no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny

Próbowałeś? :mrgreen: :P

sephirot - Pią 26 Gru, 2008

apollo88 napisał/a:
zola napisał/a:
no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny

Próbowałeś? :mrgreen: :P

skoro wie no to chyba próbował :P ja np nie mam zamiaru :P

zola - Pią 26 Gru, 2008

apollo88 napisał/a: