Luźne dyskusje o męskich sprawach - Problem z Wytryskiem
sephirot - Pon 22 Gru, 2008 Temat postu: Problem z Wytryskiem Witam. Ostatnio z moim chłopakiem (tak jestem gejem) po 2 tygodniach bycia ze sobą doszło do pierwszego "orala". To był mój pierwszy raz i mój penis w ogóle nie reagował na to. Tz. w ogóle nie wydzielał śluzu i ciężko mi było ogólnie osiągnąć orgazm. Mój członek w ogóle praktycznie się nie ślini ;/ ale specjalnie przestałem masturbować się tydzień przed spotkaniem. Z czego może to wynikać? Prosze o pomoc i dziękuję z góry za każdą odpowiedź.
ukrryty - Pon 22 Gru, 2008
jak to śluz i się nie ślini?
nie czaje o co chodzi ;/
sephirot - Pon 22 Gru, 2008
śluz czyli to coś wytwarzające się jak jesteś podniecony, no i jak to się tworzy to wtedy się Twoje przyrodzenie ślini
Tzn w moim przypadku tego brakuje ;/
BASF - Pon 22 Gru, 2008
Czyli preejakulat.
sephirot - Pon 22 Gru, 2008
właśnie więc jak ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić? lub co poczynić? jakieś ćwiczenia O____o
zola - Wto 23 Gru, 2008
sephirot, spróbój tego, my bardzo czesto to stosujemy i jest ok. http://allegro.pl/item511...ieski_50ml.html lub tego zalezy co chcecie http://allegro.pl/item511...rwony_50ml.html
apollo88 - Wto 23 Gru, 2008
Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki
zola - Sro 24 Gru, 2008
| apollo88 napisał/a: | Moim zdaniem mogles być zbyt zestersowany (ten 1 raz...). Poza tym, jeżeli do tej pory robiłeś to ręką, to twój członek przyzwyczaił się do tempa, intensywności Itp. To czego wam wg. mnie potrzeba to po prostu więcej praktyki |
dokładnie to też, ale z żelami też można spróbowac, bardzo fajne uczucie z tym rozgrzewającym
sephirot - Sro 24 Gru, 2008
ale orala z żelem? o__O
apollo88 - Sro 24 Gru, 2008
| sephirot napisał/a: | | ale orala z żelem? o__O |
Właśnie miałem o tym wspomnieć... Podejrzewam, że w smaku nie jest już taki przyjemny...
sephirot nie przejmuj się, zobaczysz, że następnym razem będzie lepiej
Tak przy okazji, Wesołych Swiąt
zola - Czw 25 Gru, 2008
| sephirot napisał/a: | | ale orala z żelem? o__O |
no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny ale do wspolnej masturbacji idealny
apollo88 - Czw 25 Gru, 2008
| zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś?
sephirot - Pią 26 Gru, 2008
| apollo88 napisał/a: | | zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś? |
skoro wie no to chyba próbował ja np nie mam zamiaru
zola - Pią 26 Gru, 2008
| apollo88 napisał/a: | | zola napisał/a: | | no nie za bardzo, w smaku jest dość chemiczny |
Próbowałeś? |
zdarzyło się
|
|