Inne problemy - DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke
kacperski - Nie 14 Gru, 2008 Temat postu: DUŻY PROBLEM-zbyt długi napletke Witam. Mam 16 lat. Mam problem. Mam zdecydowanie za długi napletek (około 3cm luźnej skóry normalnie, a około 1 cm przy erekcji). Podczas oddawania moczu napletek jakby zatrzymuje część moczu, która magazynuje się w penisie i potem cieknie. Znalazłem jednak sposób. Zawsze po sikaniu wycieram wnętrze penisa papierem toaletowym, ale to mało pomaga, więc kładę sobie do bokserek chusteczki do nosa.
TERAZ PROSZĘ O POWAŻNE ODPOWIEDZI:
To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę.
BASF - Nie 14 Gru, 2008
kacperski napisał/a: | To jest tylko skóra, więc można zbędną ilość napletka uciąc nozyczkami, a następnie odkazić wodą utlenioną? Jakie mogą być następstwa (tzn. czy będzie bolało itp.). Proszę o odpowiedzenie konkretnie na pytanie, na tą chwilę wizyta u lekarza nie wchodzi w grę. |
Ja mam tylko jedną odpowiedź. Zgłoś się do psychiatry.
Wtajemniczony - Nie 14 Gru, 2008
Marna prowokacja -.-
Nie czujesz bólu ani dyskomfortu z powodu samego pisania tutaj ? ;/
kacperski - Nie 14 Gru, 2008
stulejki nie mam bo cały napletek schodzi tylko jest za długi i mam problem z oddawaniem moczu
Wtajemniczony - Nie 14 Gru, 2008
No to chyba tylko zabieg... ,ale po co Ci skracać napletek ? Skoro możesz go ściągnąć to nie ma problemu Nie czujesz bólu ani dyskomfortu.
ukrryty - Nie 14 Gru, 2008
Wtajemniczony napisał/a: | Nie czujesz bólu ani dyskomfortu. |
Przecież napisał, że ma problem z oddawaniem moczu, na pewno jest to jakiś dyskomfort
kacperski - Nie 14 Gru, 2008
można to usunąć w domowy sposób ( ), przecież to tylko nadmiar skóry???[/u]
tournament - Nie 14 Gru, 2008
spoko nic się nie stanie. na serio
to tylko skóra która nie jest unerwiona
tnij ja też tak robiłem, nie będzie bolało, to jest tak jak byś paznokcia obcinał.....
ukrryty - Pon 15 Gru, 2008
nie słuchaj tego inteligenta, mam nadzieje, ze nie wziales tego na powaznie.
Omega20 - Sro 07 Sty, 2009
...
damiano69 - Sro 07 Sty, 2009
Myślę ze to normalna rzecz nie musisz nic z tym robić. Zabieg nie jest konieczny.
Stulejkę nie zaawansowana da się wyleczyć przez ćwiczenia a usuniecie skory to zupełnie co innego tego musi dokonać lekarz. Ale moim zdanie przechodzenie zabiegu i krotka rehabilitacja jest większym dyskomfortem niż ściąganie skory pod czas oddawania moczu
jumasz - Sro 07 Sty, 2009
Czesc, nie sluchaj ludzi piszacych o stulejce bo oni kompletnie nie maja pojecia o czym mowisz a wlasciwie piszesz. Absolutnie samemu nie mozesz niczego robic, natomiast wizyta u urologa powinna rozwiac wszelkie twoje watpliwosci. Tutaj stronka dla ciebie, http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm, a pod 10 jest pewnie to, o czym piszesz. Pozdrawiam i proponuje zglosic sie do lekarza, nie miej obaw i zachamowan.
Luxor - Sro 25 Mar, 2009
Żal może jeszcze zaraz powiecie żeby się wykastrował????
|
|