Krosty i plamki - czy to cos powaznego
dupacz - Wto 09 Gru, 2008 Temat postu: czy to cos powaznego nigdy nie przygladalem sie dokladnie mojemu penisowi pewnego dnia nie wiem nawet co mnie sklonilo do tego zagladnalem pod rzaldz (rzoledzia) i zauwazylem liczne biale plamy nie boli nie swedzi czuc to w dotyku
i nie wiem co to jest co mam dalej z tym robic tak na dodatek wrzucam zdjecie mniej wiecej gdzie to sie znajduje i jak to wyglada
[ Dodano: Pią 12 Gru, 2008 ]
ponownie prosze o pomoc
[ Dodano: Sob 13 Gru, 2008 ]
kolejny raz ponawiam prosbe
[ Dodano: Nie 14 Gru, 2008 ]
ktos tutaj w ogole zaglada?
raaphael - Sro 17 Gru, 2008
moim zdaniem to nic takiego.. nie ma sie czym przejmowac ale tego nie wyciskaj )
XTest - Wto 30 Gru, 2008
Mam nadzieje ze to skończę. Jak on (to dziecko, bo po ortografii i sposobie rozumowania na to wychodzi) napisał że nie zaglądał pod żołądź do tego pisał o zapachu. Na moje jest to po prostu brud. Jakby ci rodzice powiedzieli ze się myje pod napletkiem to by nie było problemu pzdro.
dupacz - Sro 07 Sty, 2009
nie powiedzialem ZE NIGDY TAM NIE ZAGLADALEM tylko ze nigdy wczesniej nie widzialem tego u siebie i gdy sie przyjrzalem to to zobaczylem
vissour - Sro 07 Sty, 2009
Higiena. Powinno wystarczyć, jeśli będziesz mył członka rano i wieczorem, ściągając przy tym napletek i myjąc rowek zażołędny.
dupacz - Sro 04 Lut, 2009
widze ze wy sie zajebiscie znacie z tego co sie mysle na 99% sa to prosaki w sumie to nic powaznego ale nie mozna powiedziec ze nic takiego
|
|