Stulejka - Stulejka ?
Pain - Sob 06 Gru, 2008 Temat postu: Stulejka ? Witam .Mam 12 lat i prawdopodobnie mam stulejkę.Przeczytałem setki artykułów o niej i już niewiem czy ją mam.Po pierwsze napletek schodzi do samego końca (do żołędzie) ale w czasie erekcjii uciska mnie pod zołędziem .
No więc pytanie czy mam stulejkę .Rozmawiałem o tym z mamą ,ale miała wątpliwości powiedziała że dobrze ze mi schodzi napletek do końca ,ale nie wie o co chodzi z tym uciskiem
Proszę o odpowiedź
BASF - Sob 06 Gru, 2008
Cóż za rozbierzność W poście piszesz, że masz 12 lat a w profilu 22, więc gdzie tu prawda??
Pain - Nie 07 Gru, 2008
Musiałem bo by mnie nie zarejestrowało ... Więc ktoś pomoże ?
randy - Nie 07 Gru, 2008
Jeżeli możesz zdjąć napletek w czasie erekcji, a problemem jest jedynie ucisk, to spróbuj rozciągać napletek palcami podczas kąpieli w wannie. Ktoś tu na forum pisał, że udało mu się rozciągnąć napletek, a miał wcześniej problem z jego ściąganiem, więc w twoim przypadku tym bardziej powinno pomóc. A jeżeli nic to nie da zostaje wizyta u urologa.
Pozdrawiam!
Pain - Pon 08 Gru, 2008
Mam jeszcze jedno pytanko.Gdy sciągam napletek do końca zauważyłem ,że kawałek napletka mi się do niego przykleił
Czy wszystko jest dobrze czy coś muszę zrobić ?Proszę o szybką odp.
szuszu - Nie 14 Gru, 2008
Oderwij go delikatnie, to nic groźnego. i to też może powodować twój dyskomfort.
XTest - Czw 01 Sty, 2009
Nie odrywaj go ! Sam z czasem się odklei.. wiem bo miałem kiedyś przyklejonego całego ;p
|
|