Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przedwczesny wytrysk
matiek - Wto 02 Gru, 2008 Temat postu: Przedwczesny wytrysk Witam . Wiem ze podobne tematy sie juz pojawialy na tym forum ale chcialbym sie osobiscie dowiedziec jednej rzeczy... Otoz kiedy jestem ze swoja dziewczyna tzn. kiedy z nia leze albo sie caluje itp. to nie wiem dlaczego z malego wydobywa sie taka bezbarwna substancja ??? Denerwuje mnie to strasznie poniewaz zawsze po spotkaniu z nia ma mokro w gatkach ehhh... czy jest jakis sposob aby sie uchronic przed ta systuacja ??? Prosze o pomoc gdyz juz nie wiem co mam robic z tym... Pozdrawiam .
Wtajemniczony - Wto 02 Gru, 2008
Nie znam się ,ale czy to nie jest preejakulat ?
matiek - Wto 02 Gru, 2008
tzn ??? bo nie wiem o co chodzi ?
google.pl. Wpisać nie boli
matiek - Wto 02 Gru, 2008
mam juz wszystko na temat tego preejakulatu... no ale co z moim problemem ? O.o
My god....
Preejakulat to normalna rzecz. Nie masz się czego bać. A jeśli chodzi Ci ,że problem to mokre majtki to nie wiem. Włóż do nich chusteczkę
gregory87 - Sro 03 Gru, 2008
hehe
mi na szczęście tylko staje, ale nic nie cieknie
to normalne że ci cieknie, nic z tym nie zrobisz. jej też cieknie, więc się nie bój
goral00 - Sob 31 Sty, 2009
to jest typowy problem przy poczatkach lub po dluszej przerwie - najskuteczniejsze cwiczenia (choc bardzo czasochlonne) polegaja na probie opanowania przed sama ejakulacja - zaciskasz i czekasz az ochloniesz i tak do kolejnego razu. troche to czasu zajmuje, ale po poltora godziny takich cwiczen prawie idealnie umialem skontrolowac moment wytrysku.
bic - Sro 04 Lut, 2009
gdzie zaciskasz??
|
|