Sperma - Nadmiar preejakulatu
Conrado - Nie 30 Lis, 2008 Temat postu: Nadmiar preejakulatu Przy najmniejszym nawet podnieceniu wydzielam ogromne ilości preejakulatu. Jest to czasami kłopotliwe, np. na plaży, w saunie, itp. Nawet jeśli nie dochodzi do wzwodu, bardzo szybko zaczyna sie wylewać w duzych ilościach przezroczysty płyn. Co z tym zrobić?
BASF - Nie 30 Lis, 2008
Nic. Tak już jesteś obdarzony.
Conrado - Nie 30 Lis, 2008
no tak. tylko że to jest uciążliwe.
A w ogóle, czy wszyscy tak mają i ja przesadzam, czy z tym bywa różnie u facetów?
Wtajemniczony - Nie 30 Lis, 2008
Obciąć ! to jest rozwiązanie
Hubertttus - Nie 30 Lis, 2008
Poprostu oznacza że się facet podnieca, nawet jesli nie ma pełnego zwodu.Wszystko w normie
softin - Sob 31 Sty, 2009
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj.
Na wstępie witam wszystkich
Mam pytanie. Czy tym śluzie wydzielanym przez penisa znajdują się pleminiki? Dobrze identyfikuje ten śluz jako preejakulatu?
andrzejgadar - Sob 31 Sty, 2009
Penis nie produkuje śluzu, produkują je gruczoły Cowpera. Mogą się w nim znajdować niewielkie ilości plemników, ale zazwyczaj nie są one zdolne do zapłodnienia, natomiast może się w preejakulacie znajdować np. wirus HIV.
Cytat: | Dobrze identyfikuje ten śluz jako preejakulatu? |
No i na koniec- słowo preejakulat się odmienia
emdej - Sob 31 Sty, 2009 Temat postu: Re: Nadmiar preejakulatu
Conrado napisał/a: | Przy najmniejszym nawet podnieceniu wydzielam ogromne ilości preejakulatu. Jest to czasami kłopotliwe, np. na plaży, w saunie, itp. Nawet jeśli nie dochodzi do wzwodu, bardzo szybko zaczyna sie wylewać w duzych ilościach przezroczysty płyn. Co z tym zrobić? |
Też tak mam, wystarczy, że się podniecę Przez to nosze tylko białą bieliznę
j4nek - Sob 07 Lut, 2009
Jak tak sobie o tym myślę, to mi się wydaje, że jest to produkowane do tego samego celu co śluz u kobiety...taka naturalna wazelina.
U mnie czegoś takiego nie ma, ale zbytnio się się nie martwię, gdyż nie jest mi to potrzebne
Liczę na narządy kobiety jeżeli chodzi o możliwy "poślizg", a do zapłodnienia to nie jest potrzebne.
Nie wadzi i nie pomaga :p
|
|