Sperma - Nadmiar preejakulatu

Conrado - Nie 30 Lis, 2008
Temat postu: Nadmiar preejakulatu
Przy najmniejszym nawet podnieceniu wydzielam ogromne ilości preejakulatu. Jest to czasami kłopotliwe, np. na plaży, w saunie, itp. Nawet jeśli nie dochodzi do wzwodu, bardzo szybko zaczyna sie wylewać w duzych ilościach przezroczysty płyn. Co z tym zrobić?
BASF - Nie 30 Lis, 2008

Nic. Tak już jesteś obdarzony.
Conrado - Nie 30 Lis, 2008

no tak. tylko że to jest uciążliwe.
A w ogóle, czy wszyscy tak mają i ja przesadzam, czy z tym bywa różnie u facetów?

Wtajemniczony - Nie 30 Lis, 2008

Obciąć ! to jest rozwiązanie :mrgreen:
Hubertttus - Nie 30 Lis, 2008

Poprostu oznacza że się facet podnieca, nawet jesli nie ma pełnego zwodu.Wszystko w normie :!:
softin - Sob 31 Sty, 2009

Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj.

Na wstępie witam wszystkich ;)

Mam pytanie. Czy tym śluzie wydzielanym przez penisa znajdują się pleminiki? Dobrze identyfikuje ten śluz jako preejakulatu?

andrzejgadar - Sob 31 Sty, 2009

Penis nie produkuje śluzu, produkują je gruczoły Cowpera. Mogą się w nim znajdować niewielkie ilości plemników, ale zazwyczaj nie są one zdolne do zapłodnienia, natomiast może się w preejakulacie znajdować np. wirus HIV.
Cytat:
Dobrze identyfikuje ten śluz jako preejakulatu?

No i na koniec- słowo preejakulat się odmienia :)

emdej - Sob 31 Sty, 2009
Temat postu: Re: Nadmiar preejakulatu
Conrado napisał/a:
Przy najmniejszym nawet podnieceniu wydzielam ogromne ilości preejakulatu. Jest to czasami kłopotliwe, np. na plaży, w saunie, itp. Nawet jeśli nie dochodzi do wzwodu, bardzo szybko zaczyna sie wylewać w duzych ilościach przezroczysty płyn. Co z tym zrobić?

Też tak mam, wystarczy, że się podniecę ;) Przez to nosze tylko białą bieliznę :P

j4nek - Sob 07 Lut, 2009

Jak tak sobie o tym myślę, to mi się wydaje, że jest to produkowane do tego samego celu co śluz u kobiety...taka naturalna wazelina.
U mnie czegoś takiego nie ma, ale zbytnio się się nie martwię, gdyż nie jest mi to potrzebne ;)
Liczę na narządy kobiety jeżeli chodzi o możliwy "poślizg", a do zapłodnienia to nie jest potrzebne.

Nie wadzi i nie pomaga :p