Luźne dyskusje o męskich sprawach - Dwa pytania

zamaskowany - Sro 26 Lis, 2008
Temat postu: Dwa pytania
Cześć mam 2 pytanka:

1. Po zgoleniu łoniaków pojawiły mi sie czerwone małe krostki pomiędzy włoskami. Do tego mam obtarcia między pałką a udami. Czemu tak się stało i jak temu zapobiec?

2. Pod żołędziem i troche na, osadzają mi się takie białe kluski. Widzę je przeważnie kilka godzin po masturbacji. Co to jest?

ukrryty - Sro 26 Lis, 2008

Te białe "kluski" też miałem kiedyś i już ich nie mam, nie mam pojęcia co to jest...

A co do golenia..
A używałeś jakiejś pianki do golenia czy czegoś?
A potem jakiegoś kremu do podrażnień czy coś?

Bo jak goliłeś tak "na sucho" to następnym razem użyj żelu czy czegos ; )

nie używałem nic takiego. Tylko maszynka/golarka elektryczna i już

a.. ja też kedyś maszynka (nieelektryczna) sie ogoliłem i tez miałem dużo podrażnień i swędziało mnie tam przez pierwsze kilka dni..

teraz też mam gdzieniegdzie podrażnienia po goleniu (tj. nie gole się bardzo mało ogólnie) gdy używam pianki do golenia a po goleniu specjalnego kremu ale o wiele mniej ;)

a co do tego czegoś białego to też się zastanawiam co to jest, też to kiedyś miałem ale samo przeszło :)

Ej, ale bardziej mnie niepokoją obtarcia - ty też tak miałeś, że jak wygoliłeś włoski po lewej i prawej stronie jajek między odami a siusiakiem ;) to też miałes obtarcia?

ja ogólnie nie golę się w każdym miejscu xd
http://www.penis.com.pl/f...p?p=40057#40057
tu masz foto moje w tym temacie, w tamtym miejscu się nie gole x)
a poza tym między qtasem a udem nie mam az tak duzo wlosow

ja se zgolilem na jezyka calosc

spoko, też bym chciał ale nie mam maszynki elektrycznej ;/
zola - Czw 27 Lis, 2008

najlepiej pianka i normalna tradycyjna jednorazowa maszynka, potem balsam, albo kremy do depilacji, a co do drugiej sprawy trzeba dbac o higiene.
bad ziom - Wto 02 Gru, 2008

te 'kluski' (obrzydliwie to nazwales :P ) to scierajacy sie martwy naskorek i tyle. po prostu przy pocieraniu go zdzierasz i zwijasz w 'kluski' hehehe :D