Ogólnie o potencji - Mój problem powstał przez kobietę.

annus - Wto 25 Lis, 2008
Temat postu: Mój problem powstał przez kobietę.
Do wieku 22 lat nigdy nie miałem problemów z erekcj±. Stał długo i dobrze.
Poznałem wtedy dziewczynę, która chwaliła się liczb± partnerów. Gdy zdj±łem spodnie powiedziała "z czym¶ takim to na ryby" ....
Od tamtego czasu miewam problemy z erekcj±. Problem tkwi w mojej głowie.
Wszystko byłoby do zniesienia, gdyby nie fakt ze było to 10 lat temu. Najlepiej kocha mi się rano bo sprzęt działa z automatu. Zdarza mi się równeiż utrata erekcji w czasie stosunku.
Powoduje to że sam stosunek nie sprawia mi przyjemnosci.
Jest coraz gorzej. Teraz nawet sam nie mogę doprowadzić się do erekcji. Masturbacja odbywa się na miekko. Seks moge uprawiać jedynie rano lub w nocy przy samoczynnych erekcjach.
Biorę rozwód. nawineła się tez nowa partnerka. Nie kochalismy się bo odczuwam lek przed kompromitacj±.
Macie Panowie ajkei¶ rady, jak pozbyć sie problemu. Moze jaki¶ skuteczny dopalacz na takie dolegliwosci?

randy - Wto 25 Lis, 2008

Tutaj to chyba raczej dobry psycholog by się przydał a nie żadne dopalacze :|
paulinka - Sob 29 Lis, 2008

annus, szkoda mi że jaka¶ panna- k... zryła Ci psyche olej to widać ze ona była pust± panna, ale jak jeste¶ słaby psychicznie i tak Cię to podłamało, to chyba psycholog to dobre wyj¶cie
doswiadczony_kr - Sob 31 Sty, 2009

Takie problemy bardzo ładnie leczę hipnoz±.
Je¶li jeste¶ zainteresowany mogę Ci pomóc, zapraszam do kontaktu przez GG albo PW.

dupacz - Sro 04 Lut, 2009

wez viagrusa i jazda

dobre z takim sprzetem to na ryby hehehe a najprawdopodobnie miales jakas zeby nie powiedziec dziwke rozepchana panne co pewnie miala samych jebakow z palami wiekszymi od reki

Cytat:
chwaliła się liczb± partnerów

to mowi samo za siebie