Inne problemy - dziwny zapach

Bobos - Nie 23 Lis, 2008
Temat postu: dziwny zapach
Witam

mam 17 lat, i od dluzszego czasu moj penis pod napletkiem dziwnie pachnie, tzn wydziela nieprzyjemny zapach. uzywam codzien plynu do higieny intymnej, ale nawet zaraz po kapieli, gdy powacham go z bliska nadal smierdzi :| . w dodatku dolna czesc żołędzia tak jakby klei sie. rowniez mycie nic nie pomaga, wystarczy ze penis wyschnie i znowu zaczyna sie kleic. nie wiem co mam z tym zrobic, do lekarza sie boje isc, rodzicom wstydze powiedziec. co to moze byc i jak to moge leczyc?

BASF - Pon 24 Lis, 2008

Zmień płyn do mycia. Zacznij myć zwykłym tym co myjesz całe ciało.
booster - Pon 24 Lis, 2008

jak bedziesz sie myl to sciagnij skore wez mydlo i umyj go dekikatnie tzn zoladz i sciagnieta skore tez potem splokaj woda i podczas jednego mycia zrob tak ze 3/4 razy.ja tak robilem po kilku dniach powinno minac. o i jeszcze jedno jak sie masturbujesz to ten zzapach nie zniknie bo ten zapaszek to polaczenie moczu z sperma i potem
Bruno Pelletier - Pon 24 Lis, 2008

żele do higieny intymnej są (przynajmniej w większości przypadków) przeznaczone dla kobiet. A one maja inne ph skóry...
używaj mydła - a najlepiej kostek myjących... tylko, że one są dość drogie

adonius - Czw 27 Lis, 2008

Ja popieram BASF, Poprostu myj penisa tym samym płynem co myjesz resztę ciała i powinno być ok.