Luźne sprawy męsko-męskie. - Pośladki

Sqarezzz - Czw 13 Lis, 2008
Temat postu: Pośladki
Witam.
Mam pytanko czym najłatwiej ogolić pośladki ? Jednorazową maszynką czy lepiej jakąś elektryczną?

daniel - Czw 13 Lis, 2008

Zamiast jednorazowej maszynki lub elektrycznej polecam krem do depilacji. Obecnie w sklepach jest duży wybór ów kremów. :D
Julcio - Pią 14 Lis, 2008

ja używam maszynki do golenia, takiej normalnej :) Mam jedno osobne ostrze do miejsc intymnych odłożone i tego używam :)
Sqarezzz - Pią 14 Lis, 2008

a bez ściagania napletka mogę mieć jakieś problemy lub bóle podczas stosunku ?
TombRaider - Pią 14 Lis, 2008

Chyba nie, ale stulejkę nalezy usunąć !
Sqarezzz - Sob 15 Lis, 2008

tak więc ostatnie pytanie ;) Do jakiego lekarza udać się ze stulejką ? do urologa ? i ile może kosztować taka wizyta ?
BASF - Sob 15 Lis, 2008

Urolog. Co do ceny to zależy od miasta.
Sqarezzz - Sro 19 Lis, 2008

A tak mniej więcej ? 50zł ? 100 ?
zola - Czw 20 Lis, 2008

od stu w góre, za wizyte
darayavahus - Pią 12 Gru, 2008

Ja osobiście gole wiadomo ze wzglęgów higienicznych, praktycznych. Golę się zwykłą maszynką taką jaką golę zarost czyli Match 3 od Gillette. Jeżeli chodzi o kremy pianki itpm to nie stosuje nic specjalnego, nic innego jak pianki, której używam także do normalnego golenia zarostu.
teida - Pon 26 Sty, 2009

Ja lubię zarośnięte wiec dla mojego faceta jak już gole to tylko jajka i rowek a resztę można podstrzyc na krócej żeby się nie plątało. Kremy są dobre ale nie polecam na jajka bo można się poparzyć, tam warto poświęcić więcej czasu i ogolić się maszynką.
Facet powinien wyglądać jak facet jak ma zarost to się nie golić, ale ostatecznie skracać.

Hariko - Czw 05 Lut, 2009
Temat postu: Re: Pośladki
Sqarezzz napisał/a:
Witam.
Mam pytanko czym najłatwiej ogolić pośladki ? Jednorazową maszynką czy lepiej jakąś elektryczną?

sadze, ze to zalezy od tego jak reaguje twoja skora, mozesz z powodzeniem stosowac pianki, zele lub kremy do depilacji, golic maszynka lub poddac sie zabiegowi usuwania owlosienia laserem/ koszt dosc wysoki!/

ja swoich nie ruszam, podobaja mi sie takie jakie sa... :D