Masturbacja - Błagam o pomoc!
mateusz28r - Sro 12 Lis, 2008 Temat postu: Błagam o pomoc! Witam!
Zacznę od tego, że mam 14 lat i od roku się masturbuję. Kiedyś robiłem to ze względu na to, że to mi się jak najbardziej podobało, ale teraz jest zupełnie inaczej. Robię to tylko dlatego, iż boję się polucji nocnych. 2 razy mi się to przydarzyło, nie było to przyjemne, ani miłe. Wręcz ohydne ... Z masturbacją mogę skończyć w każdej chwili, nie uważam jej za coś dobrego, wręcz grzech. Zrobiłbym już to dawno, ale boję się owych polucji ... Nie wiem co mam robić ... Kolejnym argumentem za, aby skończyć z onanizmem jest moja ( jak najbardziej prawdziwa ) bojaźliwość. Zawsze boję się, że gdzieś pozostał fragment spermy, czy preejakulat. To jest męczące ... Masturbuję się w łazience, dlatego też mydło w płynie, sedes oraz dywanik zalewam wrzątkiem, zajmuje to więcej niż onanizowanie. Bardzo boję się też, że kobiety w moim domu mogłyby zajść w ciążę ... Nie wiem co robić ... Ogromnie proszę o pomoc ...
zola - Czw 13 Lis, 2008
Jak dlamnie chory temat, masturbacja w tym wieku to rzecz normalna, tak samo jak polucje i nie widze powodu zeby z tym kończyc, a jeśli sie tak obawiasz ze Twoja sperma dostanie sie do cześci intymnych Twojej mamy/siostry, co jest bardzo mało realne, to spuszczaj sie w husteczke, wycierasz małego, potem myjesz i po problemie.
TombRaider - Czw 13 Lis, 2008
Ja myślałem ,że ci ptaszka zabrali albo coś strasznego a tu taki błachy problem
a właściwie głupota
Nie umiesz wyprać piżamy ? No problem
Po tygodniu braku masturbacji nie wytrzymasz
pzdr.
apollo88 - Pią 14 Lis, 2008
Kto by wytrzymał tydzień...
Hubertttus - Pią 14 Lis, 2008
Mateusz28 czy ty jesteś chory
TombRaider - Pią 14 Lis, 2008
apollo88 napisał/a: | Kto by wytrzymał tydzień... |
Dokładnie Góra dwa dni.
ultravoilet - Sob 15 Lis, 2008
plemniki jak sie niezurzyła to po kliku minutach obumierają....
TombRaider - Sob 15 Lis, 2008
A skąd te informacje ? Podobno utrzymują się "przy życiu" nawet kilka godzin. Może Basf się wypowie. On wszystko wie.
|
|