Galeria zdjęć - Tatułaż na penisie lub jajkach
matteusz - Sro 15 Paź, 2008 Temat postu: Tatułaż na penisie lub jajkach Chciałbym zobaczyć jak to wygląda, czy wogle ktoś sobie cos takiego zrobił?
wacunio - Pią 17 Paź, 2008
Ja nie robiłem ale stronkę ze zdjęciami mogę podesłać, bo sam kiedyś miałem ochotę i trochę szukałem na ten temat.
Galeria
matteusz - Sob 18 Paź, 2008
Wilkie dzięki, ciekawe fotki
zbawiciel - Sro 22 Paź, 2008
Mnie to się nie mieści w glowie , jak można wydziarać swojego żołędzia albo moszne? Czy zdajecie sobie sprawe jaki to musi być ból?!, polecam chwycić za szpilkę i kłuć swoje klejnoty jak kogoś to podnieca.... gość ktory robi taką robote musi byc anestezjologiem nie ma cudów!
nie pozdrawiam
paulinka - Sro 05 Lis, 2008
kolczyk w penisie jest intrygujący, bo prawdopodobnie penis jest trochę mniej wrażliwy to może dłużej może jeszcze nie spotkałam nikogo kto by miała lub przynajmniej powiedziałby że ma kolczyk, a tatuaż nic specjalnego, ale na pewno daje trochę oryginalności
apollo88 - Sro 05 Lis, 2008
Na tatuarz, to ja mam bardziej widoczne miejsce ... Co do kolczyka, to bał bym się że o coś nim zachaczę Jak będzie kolejny, to tylko w brodzie.
Conrado - Pią 28 Lis, 2008
A ja jestem szczęśliwym posiadaczem kolczyka w żołędzi i całkiem to przyjemne
apollo88 - Pią 28 Lis, 2008
Conrado napisał/a: | A ja jestem szczęśliwym posiadaczem kolczyka w żołędzi i całkiem to przyjemne |
Może dołączył byś foto?
Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić u siebie...
Conrado - Pią 28 Lis, 2008
a proszę:
http://www.fotoload.pl/in...61369dc769a1633
ukrryty - Sob 29 Lis, 2008
o lol, to nie boli :O ?
Conrado - Sob 29 Lis, 2008
nie, a ile przyjemności
morg - Nie 30 Lis, 2008
przyjemności? tzn? co w tym takiego przyjemnego? ;]
Conrado - Nie 30 Lis, 2008
Umiejscowienie kolczyka, jak w umnie - na zał. fotce, powoduje, że częściowo znajduje się on w cewce. W zalezności od położenia napletka chowa się do cewki mniej lub więcej, łaskocząc ją przy tym. Przy masturbacji więc sprawia niezłą frajdę.
zbawiciel - Nie 30 Lis, 2008
http://shekel.cs.huji.ac....-2/piercing.jpg ...to sie nazywa przyjemność
nie no, takim sprzętem to już nic nie zrobi, przegiął
apollo88 - Nie 30 Lis, 2008
Conrado, sam sobie założyłeś ten kolczyk, czy u kosmetyczki?
Sam. Trochę znam się na tym - dlatego sam. Normalnie nie polecałbym samemu eksperymentować.
apollo88 - Nie 30 Lis, 2008
Hmm... Chyba jednak zostane przy tym w uchu
napalony93 - Sob 24 Sty, 2009
zobaczcie ten tatuaż na penisie dobry jest
http://northcoastcafe.typ...ragon_penis.jpg
adamekk6 - Pią 30 Sty, 2009
ostooo
emdej - Pią 30 Sty, 2009
Nigdy bym małego nie wytatuował
facet1989 - Sro 15 Kwi, 2009
kocurek - Sro 15 Kwi, 2009
to już jest okaleczenie i to trwałe jak jasna cho****
guciozal - Sro 15 Kwi, 2009
To jest ohydne.
konsi52 - Sro 15 Kwi, 2009
masakra, fuj
BASF - Sro 15 Kwi, 2009
No no nieźle koleś zaszalał. Wg mojej opini jest to szpetne.
adamekk6 - Sro 15 Kwi, 2009
oo k***a . . .
ja bym sobie nigdy takiego czegoś nie zrobił ; ///
facet1989 - Sro 15 Kwi, 2009
ja tym bardziej nie mam ogromnego ale jak to ktoś powiedział kiedyś: " mały ale wariat "
snapee - Nie 15 Lis, 2009
na sam widok poczułem ból ;/
heroes84 - Nie 15 Lis, 2009
Hmmm, na samą myśl o okaleczeniu mego penisa - którego posiadam tylko jednego - przechodzą mnie dreszcze. Wszak chciałbym by jak najdłużej mi działał. Co do samego tatuażu to jestem pozytywnie nastawiony. Sam kiedyś myślałem czy na trzonie penisa nie wytatuować jakiegoś napiska
Alex-sex - Wto 17 Lis, 2009
Nie podoba mnie się coś takiego osobiście. Nie wygląda to nawet dobrze, wręcz przeciwnie.
Musi to być niesamowity ból. Sam osobiście mam tatuaż, ale w zupełnie innym miejscu i wiem, jak to boli, a co dopiero na penisie
|
|