Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy masz włochaty tyłek?
zizior - Wto 14 Paź, 2008 Temat postu: Czy masz włochaty tyłek? A teraz mam do Was pytanie czy macie wlochate tylki? Pochwalcie sie czy wysoko rosną Wam włoski w strone pleców oraz czy pobudza to jakoś Wasze partnerki/partnerów?
matteusz - Sro 15 Paź, 2008
ja lubie nie owłosione, troszeczke różowate
zarkavi - Pią 17 Paź, 2008
Mam bardzo włochaty i jest ok!
morg - Pią 17 Paź, 2008
ja mam trochę włosów,ale włochaty to on nie jest ;] mi się podoba i to jest najważniejsze x]
facet - Nie 19 Paź, 2008
średnio
zamaskowany - Sob 22 Lis, 2008
Mam 14lat, a moje włosy w tyłku mają 6 cm długości. Masakra i do tego przeszkadza w podcieraniu. ;p
zola - Pon 24 Lis, 2008
zamaskowany napisał/a: | Mam 14lat, a moje włosy w tyłku mają 6 cm długości. Masakra i do tego przeszkadza w podcieraniu. ;p |
o lol, maszynka w dłoń chłopie
zamaskowany - Pon 24 Lis, 2008
zola napisał/a: | o lol, maszynka w dłoń chłopie |
Nie wiem czy golić, bo by mi urosły jeszcze dłuższe. no dobra, może trochę przesadziłem, ale z 3-4cm na 100% mają ;/
zola - Wto 25 Lis, 2008
no to jak beda odrastac, a beda, bo taka jest natura, to bedziesz golil.
zamaskowany - Sro 26 Lis, 2008
Niewiem , czy golić. Jak zgole, to już będę musiał je strzyc regularnie.
zola - Sro 26 Lis, 2008
to normalne, większość facetów goli regularnie okolice intymne
zamaskowany - Sro 26 Lis, 2008
czyli powiadasz, zebym zgolil te 3-4 cm wloskow w tylku? Czym najlepiej golić włosy w tylku?
ukrryty - Sro 26 Lis, 2008
zamaskowany - ja właśnie też mam coś około tego... (3-4 cm)
ale jak sobie myśle że mam sobie co kilka dni golić tyłek ;/
i właśnie.. jak to robić?
zola - Czw 27 Lis, 2008
normalnie, tak jak bys golil sie na twarzy, głupie porównanie, ale tak samo to wyglada
albo kremy do depilacji, które po prostu potem spłuczesz woda.
apollo88 - Czw 27 Lis, 2008
Nie wiem, czy krem do depilacji pomoże przy tak bujnym owłosieniu... Ja preferuję elektryczną maszynke
ukrryty - Czw 27 Lis, 2008
no dobra ale jak ogole do zera wlosy lonowe to mnie potem swedzi bardzo mocno, jakby mnie d.... tak swedziala to bym nie wytrzymal xd
Wtajemniczony - Sob 29 Lis, 2008
Muhhaha leże
w.w.2008 - Wto 21 Kwi, 2009
Ja mam gładki, kto chce moge wysłac fotke:)
guciozal - Wto 21 Kwi, 2009
Ja nie polecam, bo z wrażenia przez 3 dni nie będziesz mógł na dupie usiąść, a jak usiądziesz, to się zesrasz z bólu ;D
Sinep91 - Czw 14 Maj, 2009
Tak. I mnie to wkurza
Masturbator19 - Pią 15 Maj, 2009
Ja też mam i mi to nie przeszkadza, no może czasem gdy pociągne za włoski, no wiecie podczas czego... TRON
lew966 - Sro 24 Cze, 2009
Mam włochaty i mi to wogóle nie przeszkadza
Kamillo20 - Sro 24 Cze, 2009
Ja mam, wkurza mnie to, ale golić nie zamierzam.
nonek - Czw 25 Cze, 2009
Ja mam średnio włochaty. Wolałbym nie mieć tam włosów, ale jak bym zgolił to by urosły jeszcze bardziej a poza tym nie mam ochoty regularnie się tam golić, więc zostawiam tak jak mam, mimo, że to i tak trochę przeszkadza, ale im dłuższe i gęstsze wokół rowka tym gorsze, szczególnie przy wypróżnianiu.
adamekk6 - Czw 25 Cze, 2009
ja mam niestety włochaty tyłek, nie podoba mi się to trochę a le co zrobisć ; /
galę ale nie regularnie ;]
dario.net - Pon 29 Cze, 2009
zola napisał/a: | normalnie, tak jak bys golil sie na twarzy, głupie porównanie, ale tak samo to wyglada
albo kremy do depilacji, które po prostu potem spłuczesz woda. |
krem do depilacji jest super, szczególnie ten pod prysznic, smarujesz sobie odbyt i po 10 minutach idziesz pod prysznic, wszystko zejdzie przy użyciu szpatułki, która jest dodana do kremu, naprawdę polecam.
Luxor - Sob 04 Lip, 2009
Ja średnio ale nie wyobrażam sobie mieć zarośniętego tyłka ;/
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009
Włochaty - niestety tak, ale niema na to rady, po zgoleniu pewnie bym nie mógł usiedzieć no i głupio by wyglądał wycinek świecącej i gładkiej pupy na tle owłosionych nóg i kawałka pleców..
maaaks - Wto 02 Sie, 2011
ja mam włochaty tyłek, pogodziłem się z tym
nie ma problemu kąpać się nago przed innymi facetami. tak już mam
legolas1 - Wto 02 Sie, 2011
ja mam lekko owłosiony ale ponieważ mam jasne włosy to aż tak bardzo tego nie widać nigdy też nie stanowiło to bariery przed rozebraniem się przed innymi.
preston-17 - Pią 19 Sie, 2011
Kiedy pojawiły mi się jakieś włoski w tych okolicach to trochę zacząłem panikować, ale z czasem zacząłem się przyzwyczajać i już się coraz mniej tym przejmuję. Próbowałem je golić z dwa czy trzy razy, ale do tego lepiej mieć krem do depilacji chyba.
sikora92 - Wto 01 Lis, 2011
Ja staram się nie przejmować jest ich troche ale nie jest źle nie jestem jedyny.
fasiek - Czw 05 Sty, 2012
Ja mam bardzo owłosioną tylną część ud i średnio pośladki. Ale najgorsza jest szpara i okolice odbytu. Jest bardzo silnie owłosiona od jąder aż do jej końca.
Mam grube i ciemne włosy, więc panuje tam straszny busz. Dlatego muszę co jakiś czas golić te okolice maszynką. Jest to strasznie niewygodne, ale normalnie to nie moge z tym wytrzymać. Są strasznie długie i gęste więc przeszkadzają w podcieraniu. Masakra ;-/
Valeriano - Czw 05 Sty, 2012
Ja mam owłosiony, w ogole tyłek to moj fetysz (uwielbiam i meskie i kobiece). Mam takie cos dziwne, ze u kobitek wiadomo lubie gladziutkie (zreszta nie spotkalem sie z zarośniętą kobietą:D) ale jak widze męski tyłek, to mnie podnieca owłosiony
potacie - Pon 24 Gru, 2012
Mam wlochate pośladki i bardzo je lubię
Gorryl - Wto 23 Kwi, 2013
prawda jest taka, że 90% facetów ma włochaty tyłek
beklenmedik - Czw 16 Maj, 2013
Ja bardzo lubię owłosione pośladki, szczególnie mojego partnera - i wślizgywać się między nie
Swoje włoski też lubię i za nic bym ich nie zgolił
potacie - Wto 30 Cze, 2015
ja mam dość obficie owłosiony tyłek i okolice ud, ale bardzo to lubię
thomj - Wto 30 Cze, 2015
ja mam też mocno owłosiony tyłek. Strasznie przeszkadza mi to w utrzymaniu higieny, szczególnie latem, dlatego od jakiegoś czasu depiluje włosy na tyłku. Najgorszy był pierwszy raz, najpierw maszynką a potem kremem, a teraz juz samym kremem. I żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej. Teraz jest o niebo lepiej
patrycjusz23 - Pon 06 Lip, 2015
ja mam mocno owłosiony tyłek ale nie zamierzam go depilować bo nie przeszkadza mi to w niczym, nawet to lubię, codziennie się myję i mimo owłosienia nie mam problemów z higieną w tym miejscu
boy2010 - Wto 14 Lip, 2015
jak dla mnie to trochę mam zarośnięty
men1995 - Pon 20 Lip, 2015
jak dla mnie to facet powinien mieć owłosienie po męsku kiedyś fiuta i jaja ogoliłem po czym żałowałem.
Brzuch, nogi, jaja, fiut, krocze, d...., pachy, uda powinny być u faceta zarośnięte jedynie przystrzyc lekko i tyle
onesa - Wto 21 Lip, 2015
men1995, akurat z pachami się nie zgodzę, tam krzaczory są nieapetyczne i po prostu trudniej zachować higienę, łatwiej się człowiek poci i antyperspirant nie działa zbyt dobrze. A reszta, to już jak kto sobie uważa.
normalnyxyz - Wto 21 Lip, 2015
Coś tam mam, ale nie jest aż tak źle od czasu do czasu jednak pozbywam się owłosienia.
Shnitzel - Czw 23 Lip, 2015
Ja dzis przystrzyłem tyłęk, i jest dużo lepiej, wygodniej, czysciej.
polish - Sro 07 Paź, 2015
cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.
moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne
http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html
Per Rectum - Sro 07 Paź, 2015
polish napisał/a: | cześć wszystkim!
piszę, aby zachęcić tych z was, którzy mają owłosiony tyłek (szczególnie w okolicy szpary) do przystrzygania/golenia okolic intymnych.
nadmierne owłosienie wokół odbytu i siedzący tryb życia doprowadziły do tego, że pojawiła się u mnie torbiel włosowa na jednym z pośladków - będzie konieczny zabieg proktologiczny, którego się boję.
grupą, której dotyczy ten problem stanowią głównie młodzi mężczyźni.
jak to wygląda? torbiel włosowa wygląda u mnie jak "duży pryszcz", który ropnieje i krwawi.
moje sexy owłosione nogi pozostawiam w spokoju, ale owłosiony tyłek potrafi jak widać doprowadzić do chorób i to już nie jest takie fajne :cry:
http://www.poradnikzdrowi...enie_40736.html |
No tak, ale czy na pewno golenie tych miejsc zapobiegnie ewentualnemu wytworzeniu się takiej torbieli? Przecież rzecz dotyczy mieszka włosowego, a więc części podskórnej włosa. Owszem brak higieny może przyczynić się do powstania takiego problemu, ale moim zdaniem, nie ma to znaczenia czy jest się w szparze wygolonym, czy nie. Brak higieny to brak higieny, i nie zmieni tego wystrzyżenie okolic odbytu.
Studiowałeś już pewnie mocno ten temat, to może rozjaśnisz nieco tę kwestię.
Pozdrawiam
onesa - Czw 08 Paź, 2015
liczyłam na zdjęcia w linku
To musi być dość zaawansowane stadium, skoro trzeba usuwać chirurgicznie i nie wystarczy wycisnąć.
Deeejwid99 - Nie 29 Lis, 2015
Zawsze jak golę jaka ahah to golę i tyłek, dla mnie to naturalne
onesa - Pon 30 Lis, 2015
Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają?
Deeejwid99 - Pon 15 Lut, 2016
onesa napisał/a: | Deeejwid99, a nie swędzi, jak potem włoski na tyłku odrastają? | trochę :/
Lowicz - Pon 15 Lut, 2016
Czasem nie warto golic mozna zadać SB trochę bólu
onesa - Sro 24 Lut, 2016
Lowicz, trzeba być ostrożnym, a z drugiej strony - co jakiś czas trzeba zadbać o higienę w tych trudniej dostępnych miejscach.
bigay2016 - Sro 24 Lut, 2016
Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze.
Per Rectum - Czw 25 Lut, 2016
bigay2016 napisał/a: | Przypomnieliście mi, że też muszę ogolić sb tyłek, bo dawno tego nie robiłem. Chociaż szczerze nie lubię tego robić, bo niestety ciężko się to robi, nawet w lustrze. |
Czyli, odpowiadając na pytanie w ankiecie, masz bardzo włochaty tyłek, skoro nawet co jakiś czas go golisz. Tak? A golisz cały tyłek - oba pośladki, szparę i okolice dziurki, czy jedynie jakieś wyselekcjonowane fragmenty?
zbychwawawa - Pon 29 Lut, 2016
Per Rectum, Aleś ty dokładny:D
Ja golę tam wszystko co wyrasta:)
maxxyz19 - Wto 24 Maj, 2016
Ja mam lekko owłosiony, ale nie zamierzam golić. Lubię takie
onesa - Sro 25 Maj, 2016
maxxyz19, ale lubisz swój czy czyjś bo to jest różnica:D
xawiere - Nie 19 Cze, 2016
Mam 15 lat i owłosiony tylek, a nawet na brzuchu mam już czarne włosy.
|
|