Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wasze sposby na......

matekkkk - Czw 09 Paź, 2008
Temat postu: Wasze sposby na......
Jakie macie sposoby na poderwanie laski na imperzie. Ja naprzykład sposobów niemam dlatego pisze ten temat. Może nucze się od miszczów:D

@ dół

wyczuć to znczy co podchodze dolaski i pytam czy chciała by się zemną grzmocic jak nie to w ryj a jak tak to działam?

zola - Czw 09 Paź, 2008

to zależy od wielu rzeczy, a najbardziej od dziewczyny, to trzeba wyczuć...
paulinka - Pią 10 Paź, 2008

to zależy co chcesz zrobić pocałować i pomacać czy przelecieć
nie każda dziewczyna co chodzi na imprezkę sypia z kolesiem czy pozwala na jakikolwiek kontakt fizyczny, ja nigdy będąc w klubie nawet nie całowałam się z kolesiem widząc go 1 raz w życiu na oczy bo to dla mnie brak szacunku do siebie na mnie trzeba zasłużyć i ode mnie dostałbyś w ryj ;) wydaje mi się że większość dziewczyn które decydują sie na sex na imprezie choćby w toalecie działa to tak że one mimo tego że tego chcą i że to robią wolą tak naprawdę jakby nie wiedzieć o co chodzi nie wiem jak to opisać ale takie dziewczyny chyba nie chcą bezpośrednio usłyszeć o co chodzi tylko ta sytuacja ma wyjść jakby sama z siebie że wszystko będzie jasne, oczywiście zdarzają się takie suczki które chcą żeby je zerżnąć i takie chcę usłyszeć że chcesz je przelecieć ale takich jest niewiele , tez zależy w jak dużym mieście jest impreza na jakiej sie bawisz- ile tys. mieszkańców bo w większych miastach dziewczyny puszczają się chętniej niż w mniejszych w małych miasteczkach czy wioskach jest najczesciej kilka takich "kurewek wiejskich" a reszta sie szanuje niektóre bo takie są a inne puszczają sie w mieście żeby ludzie nie gadali bo w małych miejscowościach właściwie wszyscy prawie sie znają a plotki szybko sie rozchodzą

matekkkk - Sob 11 Paź, 2008

Dzięki paulinko trzeba będzie do opola na impre pojechać albo do twardawy:D Bo umnie raczyj nic nie zalicze.

dziekuje paulimnko :)