Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pytanka
matekkkk - Sro 08 Paź, 2008 Temat postu: Pytanka Nie jeste obeznany w tych sprawach ale to się chya nie liczy. Moje pytanka:
1. czy 16cm zadowoli panne czy nie?
2. Jak sie mierzy odwód
3. Czy za krótki napletek przeszkadza w sexie?
4. Czy 16,5cm w wieku 15 lat to dobrze?
Thx z góry
szuszu - Sro 08 Paź, 2008
Odpowiedziałem ci na pytania pod postem zamieszczonym w innym temacie...
Pozdrawiam
zola - Sro 08 Paź, 2008
ad.1 no jasne ze tak, nie liczy sie wielkość tylko jakość.
ad.2 normalnie np. za pomoca centymetra, tak samo jak obw. pasa, to tak samo obw. penisa
ad.3 za krotki napletek czy wiezadełko??
ad.4 bardzo dobrze, wielu dorosłych facetów ma takiego.
matekkkk - Sro 08 Paź, 2008
chodzi mi o wędzidełko czy moge normalnie uprawiac sex zakrótkim wędzidełkiem oto fotka:
http://www.fotosik.pl/pok...9bbde39b25.html
zola - Czw 09 Paź, 2008
aaa to juz inna sprawa, mozna uprawiac seks z zakrotkim więzadełkiem, ale do czasu az sie nie zerwie.
matekkkk - Czw 09 Paź, 2008
A jak się zerwie to co? jakieś problemy czy tylko pare tygodni gojenia?
zola - Czw 09 Paź, 2008
w sumie bez problemu, ale moze byc troche bolesne, a dwa to gojenie, moze poprostu lepiej usunąc je operacyjnie(jeden ruch skalpelem) i ulga na cale zycie
matekkkk - Czw 09 Paź, 2008
tak jeden ruch skalperem ale jak by to powiedziec moi rodzice są dziwni i wątpe żeby się zgodzili na takie coś ;/ a jest możliwość pujścia samemu do urologa i umuwienia się na taki zabieg? a mozę wykonają taki zabieg w szpitalu ?
Hubertttus - Pią 10 Paź, 2008
Jeśli ono za krótkie to bardzo nie wiele i bez problemu będziesz mógł uprawiać sex.
zola - Sob 11 Paź, 2008
a podrugie, mozna to rozciągnac domowymi sposobami.
matekkkk - Sob 11 Paź, 2008
A jakie są te domowe spospby wlenie;D??
zola - Nie 12 Paź, 2008
| matekkkk napisał/a: | | A jakie są te domowe spospby wlenie;D?? |
Mozna to i tak nzawac ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe.
Sipo - Sro 15 Paź, 2008
| Cytat: | | ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe | można prosić o rozwinięcie tematu domowego rozciągania wędzidełka? szukałem na forum, ale nie znalazłem (pewnie taki temat był, ale kiepski ze mnie szukacz:-)
zola - Czw 16 Paź, 2008
| Sipo napisał/a: | | Cytat: | | ale poprostu masturbacja w cieplej wodzie, tylko nic na siłe | można prosić o rozwinięcie tematu domowego rozciągania wędzidełka? |
ale w powyzszym zdaniu chyba wszystko zostało powiedziane i to dość łopatologicznie
Sipo - Nie 19 Paź, 2008
aha, dzięki, myślałem, że może znasz jeszcze inne sposoby
|
|