Inne problemy - DRASTYCZNIE KURCZĄCA SIĘ MOSZNA !!! POMOCY

wassis - Nie 05 Paź, 2008
Temat postu: DRASTYCZNIE KURCZĄCA SIĘ MOSZNA !!! POMOCY
mam 21 lat i wielki problem. Moj penis w spoczynku ma 5-7cm.w zwodzie 14. dlugość przyrodzenia mi kompletnie nie przeszkadza. Chodzi o moją moszne. Jak wiadomo moszna na wskutek zimna czy dotyku bielizny "kurczy sie". Problem moj jest taki, ze moj worek tak bardzo i tak mocno sie kurczy na wskutek chlodu ze podnosi mojego wacka do gory. moszna jest wtedy malutka, skurczona a jadra bardzo wysoko ktore podnosza penisa do gory. przez spodnie wyglada to tak jak bym mial wzwod i dlugosc przy zwodzie z 5cm.

wstydze sie wogole wychodzic gdziekolwiek kiedy wiem ze wygladam jakbym mial przez caly czas erekcje z miniaturowym czlonkiem.

Pytanie jest co robić???

Czy jest jakas szansa na powiekszenie moszny??
moze jakies naciagniecie jej? macie taki problem?
jak sobie z nim radzicie?
czy warto isc z tym problemem do lekarza urologa?

prosze pomozcie mi bo jestem juz tym porzadnie zdesperowany.

BASF - Nie 05 Paź, 2008

Z Twojego opisu wynika, że wszystko jest prawidłowo. Też tak mam i wydaje mi się, że każdy zdrowy facet tak ma. Nigdy mi nie przyszło na myśl aby powiększać mosznę. Na świecie są większe i istotniejsze zmartwienia.
wassis - Nie 05 Paź, 2008

hmm byc moze jest to naturalne. powiem Ci ze źle sie z tym czuje. boje sie przebywac w kobiecym gronie kiedy jest np chlodno i wygladam jak bym mial wzwod oraz 5 cm w gaciach ;/ bardzo stresujace jest to dla mnie w takich sytuacjach. ciekaw jestem wlasnie czy jest jakis sposob na to. dodam tez ze moje jadra nie sa az takich duzych rozmiarow.

dzieki BASF ze odp.

[ Dodano: Pon 06 Paź, 2008 ]
jesli ma ktoś z was podobny problem to dajcie prosze znac jak sobie radzicie z tym problemem. wydaje sie ze juz niedlugo bede musial skoczyc do sexuologa lub psychologa bo sam nie wiem co mam zrobic dobrego

matteusz - Sro 08 Paź, 2008

Niewstydź się jesteś jaki jesteś :)