Inne problemy - Za duzy tylek?

Goguś - Wto 23 Wrz, 2008
Temat postu: Za duzy tylek?
Ostatnio mam duzy kompleks na punkcie mojego tyłka który po okresie (a moze i w trakcie)zmienił swój kształt a co najwazniejsze rozmiar na wiekszy ;/ . Bylem u lekarza z innym problemem, mianowicie ginekomastią gruczołową(mam od 13-14 roku zycia) i lekarz powiedział mi ze mam zaburzenia hormonalne ale to samo zniknie. Czy rozmiar tyłka moze być z tym związany? Jeśli chodzi o dojrzewanie to mimo skonczonych 18 lat mm dopiero skąpy zarost(wlasciwie to sie dopiero pojawia). Czy są jakieś suplementy, sposoby lub ćwiczenia na duzy tyłek!?
kapcius - Sro 24 Wrz, 2008

Lol xD jezeli ci tak chamsko odstaje to faktyzcnie nie za ciekawie ale moze nie jest tak źle.

brzuszki i te inne napinacze + ściskanie posladkow xD

Goguś - Sro 24 Wrz, 2008

Nie jest to bardzo bardzo ale jednak przeszkadza
ziomal.23 - Sro 24 Wrz, 2008

Ja się nie znam na zaburzeniach hormonalnych, ale może po prostu masz budowę endomorficzną. Też taką mam i nie znoszę tego, bo mam za szerokie biodra jak na faceta. Jeśli też tak wyglądasz to:
1) odchudzaj się, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu, tylko pamiętaj, że tłuszczu nie da się pozbyć miejscowo, tylko spala się równomiernie w całym organizmie
2) zrób sobie trening mięśni na masę, popracuj nad poszerzeniem klaty i barków, trenuj mięśnie skośne brzucha, wtedy wcięcie w talii się zmniejszy, nie rób przysiadów. W ten sposób optycznie poprawisz swój wygląd
3)nie rób jednego i drugiego jednocześnie, te diety się wykluczają

Goguś - Czw 25 Wrz, 2008

W barach za wąski nie jestem, plecy mam bardzo dobrze umiesnione tylko gorzej z klatą. Najbardziej denerwuje mnie jednak mój tyłek z profilu bo tak to nie jest źle ;/
matteusz - Sro 08 Paź, 2008

Wżóć fotki swoich 4 liter :P
Goguś - Sro 04 Mar, 2009

foto? po co? chyba mozna sobie wyobrazić
poprostu za duzo tłuszczyku sie tam odkłada

SweetestGirl - Czw 05 Mar, 2009

chłopie ale masz problem :|