Masturbacja - Inne Sposoby Robienia Sobie Dobrze

Masturbator19 - Nie 21 Wrz, 2008
Temat postu: Inne Sposoby Robienia Sobie Dobrze
Ciekawi mnie czy macie swoje sposoby na oderwanie sie od monotonnej ale wspaniałej masturbacji??Oprócz tych z melonem:)Ja mam fajny sposób a mianowice należy z tektury zinąć rulomik odpowiadający rozmiarowi naszego penisa a następnie napchać tam waty i rozszerzyć w taki sposób aby penis miał swobode w pocieraniu.Mnie sie to bardzo podoba lecz tarcie jest tak silne ze trwa to góra 2 min orgazm gwarantowany.Czekam na wsze kombinacje:)
kapcius - Nie 21 Wrz, 2008

LOOL. Włóż sobie do dziubka gorącego czajnika, mowie ci odlot :D
facet - Wto 21 Paź, 2008

Masturbator19, masz 19 lat! Człowieku, poszukaj dziewczyny, zapewniam że satysfakcja gwarantowana 8) szkoda czasu na masturbację
Masturbator19 - Sro 22 Paź, 2008

Nie raz juz kochałem się z dziewczyną ale jestem facetem i zasze bęe się masturbował(chyba) a ten post to czysty żart ale jak widac nie przyjął się kto by pchał wacka w wate ha ha ha
ks94 - Czw 23 Paź, 2008

to nie jest wątek na zarty :/
skutin - Czw 06 Lis, 2008

Kilka razy słyszałem, a nawet widziałem fotki masturbacji przy pomocy odkurzacza.. A Wy? Próbowaliście? jak było? W sumie zastanawiam się, czy mi się fjut do rury zmieści.... :P P hehe
Masturbator19 - Wto 11 Lis, 2008

też to widziałem ale nie radze bo jak wciagnie na dobre to co?? he he
ultravoilet - Pią 14 Lis, 2008

ja probowałem. ledwo co mi sie zmieścił. ale niepolecam. próbowałem 2 razy i odrazu robiłem odwrót, bo strasznie ciagnie i buczy odkurzacz ! niepolecam, bo trzeba bedzie zainwestowac w nowy odkurzacz ! xDD

ja stosuje zwykła masturbacje, ale z checia zastosuje nowe pomysły... dajecie !

darayavahus - Pią 12 Gru, 2008

stymulacja odbytu wzmacnia orgazm podczas masturbacji.. :wink:
Luks - Wto 19 Maj, 2009

potwierdzam :wink:
Znachorek - Sro 20 Maj, 2009

Ja ostatnio preferuje grzejnik, czyli wpychanie miedzy zebra grzejnika...
Boss - Sro 20 Maj, 2009

Ale to chyba małego trzeba posiadać (wybacz) Ja naprzykład nie mógłbym, bo mi sie po prostu nie zmieści. ;p A pozatym to nie mam juz takich grzejników. ;]
Maks93 - Czw 21 Maj, 2009

Słyszeliście kiedyś o sztucznej pochwie?? ;>

Reklamują takie na www.redtube.com ;)

Boss - Czw 21 Maj, 2009

Nie bede zanie płacić tyle kasy. ;p Może kiedyś. ;]
Zrób se własnej roboty. ;p

Maks93 - Pią 22 Maj, 2009

Też o tym myślałem. Butelka plastikowa + wata, ale obawiam się, że nie będzie miała odpowiedniego... hmm... nacisku (?), aby doprowadzić mnie do... mhmm. ;]
arthuro - Pią 22 Maj, 2009

Plastikowa butelka? Moj pyton by sie nigdy tam nie zmiescil... a komu sie wogle do butelki zmiesci?
konsi52 - Pią 22 Maj, 2009

To możesz w słoik ładować, tam się chyba zmieści hehe xD
Boss - Pią 22 Maj, 2009

No właśnie mi się tam nie mieści. :P Lepsza wersja to rękawiczka i ręcznik. ;p Odjazd. ;]
Maks93 - Pią 22 Maj, 2009

No to można przecież odciąć "szyjkę" od butelki... Co za problem? :mrgreen:
Agares - Pią 22 Maj, 2009

Ja takich sposobow narazie nie probowalem :D
Poki co , wystarcza mi własna ręka xD

Maks93 - Nie 24 Maj, 2009

Dobrze, że napisałeś, że na razie ^^ ;-)

PS- Wymienimy się fotkami?? xDDD :mrgreen:

Agares - Nie 24 Maj, 2009

Ja i Ty? :P
Huh.. w razie czego pisz na gg :P Jest podany ;]

bugi14 - Nie 24 Maj, 2009

Spróbujcie pod prysznicem lać ostro wodą pod napletek. Dobry efekt ale trzeba cierpliwości i najlepiej wziąć ze sobą coś co podnieci ;)
as12345678 - Nie 31 Maj, 2009

Kupcie sobie najtańsego misai ok 35cm wys. ( wys. misia zależy od rozmiarów waszego sprzęta) zróbcie mu dziurke w podstawie prezerwatywa lub bez jak kto woli i jazda. W środku jest wyściełany tzw. watą :P
aaa68 - Nie 31 Maj, 2009

a może skończyć z tym okropnym nałogiem co?
Boss - Nie 31 Maj, 2009

mis? Nie dziekuje. xD
Maks93 - Pią 12 Cze, 2009

aaa68 napisał/a:
a może skończyć z tym okropnym nałogiem co?

Ja bym nie powiedział, żeby był okropny.

A co do misia, to spróbuję :) Parę dni temu przywiozłem smoka wawelskiego dla brata z Krakowa, może będzie się nadawał xD

flejszar - Nie 02 Sie, 2009

Poniżej "przepis" na sztuczną pochwe - wygląda ciekawie!?
http://www.smog.pl/wideo/...ztuczna_pochwe/

Boss - Wto 04 Sie, 2009

A widziałem to już i praktykowałem. Fajnie było na początku później troche powiało nudą ;p
Dziubas8 - Wto 04 Sie, 2009

Jak ze wszystkim co sztuczne...kaloryfer też się znudzi, nawet jeżeli macie w domu mulatki, murzynki czy azjatki :D
Po prostu nic nie zastąpi czyjejś ręki, bo nawet własna na dłuższą metę jest tylko upuszczeniem nabiału. Tyle.

xselix - Wto 06 Paź, 2009

Ja wymyśliłem swoją tehcnikę:
Wsadzam sobie penisa do książki (z miękką okładką) i zamykam mocno przyciskając okladkę. potem mogę sobie kręcić książką, poruszać w górę i w dół i w boki :)
UWAGA! Książka może być biała po wytrysku :D

adamox - Wto 06 Paź, 2009

xselix napisał/a:
Ja wymyśliłem swoją tehcnikę:
Wsadzam sobie penisa do książki (z miękką okładką) i zamykam mocno przyciskając okladkę. potem mogę sobie kręcić książką, poruszać w górę i w dół i w boki :)
UWAGA! Książka może być biała po wytrysku :D

Szczerze mówiąc, szkoda mi książki :lol:
Co do "innych sposobów robienia sobie dobrze", to już kiedyś była tutaj reklamowana strona www.advancedmasturbation.com , może komuś się przyda :)

guguo - Sob 24 Paź, 2009

as12345678 napisał/a:
Kupcie sobie najtańsego misai ok 35cm wys. ( wys. misia zależy od rozmiarów waszego sprzęta) zróbcie mu dziurke w podstawie prezerwatywa lub bez jak kto woli i jazda. W środku jest wyściełany tzw. watą :P

Ciekawy pomysł. Ja robiłem to z misiem, tyle że zwykłym pruszowym. Z takim tańczącym też musi być fajnie :D

andrzejgadar - Nie 25 Paź, 2009

Yhm. A kiedy ty ruchasz misia, mama wchodzi do pokoju, i co sobie pomyśli? To już chyba lepiej normalnie- ręką.
DamienO - Czw 17 Gru, 2009

A nie łatwiej kupić sobie sztuczną pochwę na allegro za 30 zł ???
tygryseq - Sob 06 Lut, 2010

Tutaj jest trochę różnych technik, razem z przykładowymi wideo: http://www.mastechniki.cz.cc/ :)
Orman - Sro 17 Lut, 2010

Ja czasem zakładam na rękę cienką gumową rękawiczkę (taką, jakiej używają lekarze). Do tego żel na członka i piękna jazda gwarantowana :D
ONANISTA00001 - Pią 21 Maj, 2010

Fajna jest masturbacja przez grubą rękawice - roboczą lub motocyklową. Świetne uczucie. Czasem kiedy walę, to drugą ręką ściskam jądra. Wiele razy masturbowałem się elektrycznym aparatem do masażu. Miał on wymienne końcówki z jakiejś gumy i można było zmniejszać lub zwiększać intensywność wibracji. ja oczywiście masowałem członka na pełnej mocy. Polecam. Chętnie spróbowałbym masturbacji odkurzaczem, ale niestety mój ma za wąską rurę i członek sie nie mieści. Za to gdzieś w wieku 16 lat dorwałem szlifierkę oscylacyjną. Odczepiłem od niej papier ścierny i była taka stopka z miękkiej gumy. Kiedy nikogo nie było w domu, masturbowałem się tą hałaśliwą maszyną i było naprawdę super. Miałem ze szkoły blisko do domu i nieraz na długiej przerwie chodziłem do domu i to robiłem. Jeszcze nie próbowałem z żadną sztuczna pochwą, czy pompką ale wszystko przede mną.
SmarujRogala - Sob 02 Paź, 2010

Mi tam sie w kaloryfer nie mieści :D JEST ZA GRUBY. Wole wziąść kocyk i do środka rękawiczke wsadzić penisa i pchać odjazd