Inne problemy - coś mi się dzieje z ujściem cewki moczowej...
seksoholik - Sob 20 Wrz, 2008 Temat postu: coś mi się dzieje z ujściem cewki moczowej... Od jakiegoś czasu obserwuję dziwne... "zarastanie", coś jakby zrogowaciała skórka... Czasami to zupełnie zakleja ujście i dopiero jak robię siku to się udrażnia, Nie wiem tez czy to jakaś autosugestia spowodowana obserwacjami ale wydaje mi się że jakby dłużej ostatnio sikam, a moje wytryski są jakby słabsze. Słabsze nie znaczy mniej obfite, ale np jakby ktoś chciał robiś zawody w tryskaniu na odległość to raczej nie miałbym szans...
Nie wiem czy na tym forum jest jakiś lekarz dermatolog/urolog ale byłbym wdzięczny za jakieś sugestie...
Hubertttus - Nie 21 Wrz, 2008
Bardzo dobrze to zaprezentowaeś na zdięciach,stany zapalnego nie widać,ale ciśnie sie pytanie czy wydostaje się jakaś wydzielina mętna,czy coś Cie piecze,lub piecze podczas siusiania?
seksoholik - Pon 22 Wrz, 2008
Hubertttus napisał/a: | Bardzo dobrze to zaprezentowaeś na zdięciach,stany zapalnego nie widać,ale ciśnie sie pytanie czy wydostaje się jakaś wydzielina mętna,czy coś Cie piecze,lub piecze podczas siusiania? |
Nic niepokojącego nie wycieka, nic nie piecze, nie boli ani nie swędzi. Jedynym objawem jest właśnie to "coś", ten twardy naskórek wokół ujścia...
[ Dodano: Pon 29 Wrz, 2008 ]
Widzę że nie ma tu żadnego lekarza, więc może ktoś powie mi do jakiego specjalisty mam się z tym zgłosić? Jak przygotować się do takiej wizyty?
Pozdrawiam
|
|