Inne problemy - Jestem sexoholikiem a już mnie to męczy nie chce tak żyć !!!

konrad28 - Nie 14 Wrz, 2008
Temat postu: Jestem sexoholikiem a już mnie to męczy nie chce tak żyć !!!
Witam! Jestem sexocholikiem męcze się z tym nie chce się tak męczyć moja kobieta nie chce się ze mną kochać a ja bardzo tego chce na jej widok mi staje a bardzo mnie to męczy pomóście mi są jakieś środki żeby się już w do końca życia nie podniecać na widok mojej dziewczyny i w przyszłości na inne kobiety wolał bym go stracić niż tak cierpieć. Błagam Pomocy!!!
nonie - Nie 14 Wrz, 2008

Jedne wyjście - uciąć penisa.
zeberkaa007 - Nie 14 Wrz, 2008

kuracja chormonalna moze za duzo testosteronu wydzielasz w swoich jadrach. Idź do endokrynologa
konrad28 - Nie 14 Wrz, 2008

Może masz racje naprawdę cierpię przez to gdzie taki lekarz może przyjmować bo u mnie nie ma takiego lekarza a sexuolog by mi nie pomogł a nie ma żadnych środków na to.
zeberkaa007 - Pon 15 Wrz, 2008

endokrynologa znajdziesz w specjalistycznych przychodniach medycznych i w szpitalu. powiedz mu o co chodzi i zapytaj sie czy powinienes w takim wypadku zbadac sobie poziom testosteronu albo innych chormonów. Jak wszystk było by w normie to zawsze możesz iść do psychologa:] (ale to chyba ostateczność:D)
konrad28 - Pon 15 Wrz, 2008

Dziękuje a jak nawet psycholog mi nie pomoże to nie wiem co zrobię.
Luxor - Sro 25 Mar, 2009

Nie wiem co poradzić może jakiś odwyk czy coś nie wiem jak to nazwać albo do zakonu
guciozal - Sro 25 Mar, 2009

Co ty dajesz człowieku ? W archeologa się bawisz? Spójrz na date ostatniego posta - . -