Inne problemy - Prezerwatywa za długa ;/
janeczkowski - Pią 05 Wrz, 2008 Temat postu: Prezerwatywa za długa ;/ Mam 14 cm, a kondomy mają zazwyczaj po 18 cm...no i jak zakładam na penisa to zostaje trochę rezerwy...na końcu tworzy się jakby pierścień...może to przeszkadzac w seksie (czy może się zsunąc, zwinąc itp.)? a może są jakieś mnijesze kondomy? jeśli tak to jakie?
BASF - Pią 05 Wrz, 2008
Dziecko Ty masz dopiro 14 lat !!!! Spytaj ojca niech Ci wytłumaczy. Zajmij się szkoła a nie sprawami dla dorosłych fizycznie i psychicznie i dla odpowiedzialnych.
Boże widzisz a nie grzmisz
szuszu - Sob 06 Wrz, 2008
BASF, on pisze że ma 14 cm a nie 14 lat ... janeczkowski, są mniejsze kondomy, nie pamiętam nazwy poszukaj na forum.
Pozdro.
BASF - Nie 07 Wrz, 2008
O kurde ale wtopa
PRZEPRASZAM janeczkowski
szuszu dziękuję, że to zauważyłeś.
janeczkowski - Czw 11 Wrz, 2008
Spoko BASF
Nox2 - Pon 06 Paź, 2008
Mój penis tez wielkością nie grzeszy i zostaje mi jak to nazwales pierścień na kondomie gdy go założe.
matteusz - Sro 08 Paź, 2008
to używaj baloników albo papierem kondona wypełniaj
fisz1 - Wto 21 Paź, 2008
To w niczym nie przeszkadza. Ot taka rezerwa
Sqarezzz - Czw 13 Lis, 2008
Dokładnie mam ten problem też mam 14cm i wiecie jaki rozmiar maja takie ? jakbym w aptece pytał żeby nie wyjść na idiote...
TombRaider - Pią 14 Lis, 2008
BASF napisał/a: | O kurde ale wtopa
PRZEPRASZAM janeczkowski
szuszu dziękuję, że to zauważyłeś. |
Cóż... jako ,że jestem wrednym trzynastolatkiem to muszę :
Jak mogłeś popełnić tak karygodny błąd ?! Po prostu hańba i wstyd !
Ok, już mi przeszło pisanie bzdur Pozdrawiam !
[ Dodano: Pią 14 Lis, 2008 ]
Sqarezzz napisał/a: | Dokładnie mam ten problem też mam 14cm i wiecie jaki rozmiar maja takie ? jakbym w aptece pytał żeby nie wyjść na idiote... |
Pisali że 18cm
BASF - Pią 14 Lis, 2008
TombRaider napisał/a: | Cóż... jako ,że jestem wrednym trzynastolatkiem to muszę :
Jak mogłeś popełnić tak karygodny błąd ?! Po prostu hańba i wstyd !
Ok, już mi przeszło pisanie bzdur Pozdrawiam ! |
Słuchaj dzieciaku - nie prowokuj.
TombRaider - Pią 14 Lis, 2008
Ups... bardzo przepraszam pana.
Czy zechciałby pan przyjąć moje szczere przeprosiny? Oczywiście taka sytuacja nigdy się nie powtórzy. Pragne podziękować za zwrócenie mi uwagi. Ma pan w 100% rację.
Chciałbym nadmienić ,że jest pan specjalistą w tych sprawach.
Na prawdę, szczere gratulacje !
Have fun !
dReAk - Sob 15 Lis, 2008
pytanie retoryczne.. czy prezerwatywa musi być rozwinięta do końca? <- odpowiedz na problem...
|
|