Napletek - Nierówny napltetek ( z prawej jest go wiecej niz z lewej)
Trawek - Czw 04 Wrz, 2008 Temat postu: Nierówny napltetek ( z prawej jest go wiecej niz z lewej) Witam!
mam pytanie odnosnie napletka
Mam wyrazni przesuniety koniec napletka( miejsce gdzie sie konczy i wystepuje charatkterystyczna dziurka) w lewa strone.
Wyglada to IMO bardzo nieestetycznie. Czy sa na to jakies domowe sposoby czy powinienem isc do lekarza ?
Skad taie cos sie bierze ?
BASF - Pon 29 Wrz, 2008
Może jakieś foto, bo troszę mętny ten Twój opis...
ziomal.23 - Sro 04 Lut, 2009
Ja mam ten sam problem, rzeczywiście wygląda to niezafajnie, domyślam się, że da się to poprawić chirurgicznie. Czy ktoś z Was ma podobny problem lub wie coś na temat takich operacji plastycznych?
zdjęcie
BASF - Sro 04 Lut, 2009
ziomal.23 napisał/a: | Ja mam ten sam problem, rzeczywiście wygląda to niezafajnie, domyślam się, że da się to poprawić chirurgicznie. Czy ktoś z Was ma podobny problem lub wie coś na temat takich operacji plastycznych?
zdjęcie |
A czy przeszkadza Ci to w czymśkolwiek???
emdej - Sro 04 Lut, 2009
Też tak mam i nie sądzę, żeby to w czymkolwiek przeszkadzało. Musicie mieć równy od linijki?
ziomal.23 - Czw 05 Lut, 2009
Heh nie, ale wygląda chujowo więc nie trzeba się od razu rzucać z taką odpowiedzią, ja bym na przykład chętnie sobie to poprawił chirurgicznie.
emdej - Czw 05 Lut, 2009
ziomal.23 napisał/a: | Heh nie, ale wygląda chujowo więc nie trzeba się od razu rzucać z taką odpowiedzią, ja bym na przykład chętnie sobie to poprawił chirurgicznie. |
No to zrób sobie plastykę napletka
BASF - Czw 05 Lut, 2009
ziomal.23 napisał/a: | ale wygląda chujowo |
Po tej wypowiedzi widac z kim mamy do czynienia.
ziomal.23 - Sob 07 Lut, 2009
Człowieku, wyluzuj trochę, bo widzę, że masz bardzo wysokie mniemanie o sobie na tym forum.
BASF - Sob 07 Lut, 2009
Właśnie, że jestem wyluzowany zwracam na takie coś uwagę.
tom17ek - Nie 08 Lut, 2009
ch....j musi wyglądać chujowo bo jakby miał wyglądać ?? ;P
|
|