Ogólnie o potencji - problem z erekcja, pomocy

dario30 - Czw 04 Wrz, 2008
Temat postu: problem z erekcja, pomocy
witam.
ma problem z erekcja od 1.5 roku, tzn. raz jest dobrze, raz jest zle. pare lat temu bralem dece 10 strzalow i nie odblokowalem sie bo mieszkam w anglii od 4 lat i nie miale dostepu do odblokow. zrobilem to dopiero po jakims czasie, bralem clomid. bylem z tym u lekarza, przepisal mi undestor. bralem to przez 4 miesiace i wszystko wrocilo do normy, ale jakis czas temu problem znowu powrocil. nie wiem co robic. prosze o jakas pomoc bo na angielskich lekarzy nie ma co liczyc.
dzieki

BASF - Czw 04 Wrz, 2008

To odwiedź polskich lekarzy.
Bartollo - Czw 11 Wrz, 2008

Najlepiej to idź do polskiego lekarza. Albo poczytaj sobie na internecie o takich środkach jak penigra i Permen. Z tego co wiem, to ten drugi jest lepszy, więcej jest chyba pozytywnych opinii na jego temat. Poza tym jest ziołowy więc wiesz, zero skutków ubocznych. Musisz szybko działaś bo 1,5 roku to bardzo długo!
lutek777 - Czw 11 Wrz, 2008

dario mam pytanko,co znaczy odblokowac sie i ze nie miałes dostepu do odbloku.Ja wyjechałem do anglii i mam problemy z erekcja, nie wiem czy to przypadek ze wyjechałem za granice a tu takie problemy mam. A byłem u lekarza i powiedział mi ze zablokowałem sie, przepisał mi tabletki levitre troche pomogły ale jeszce nie jest tak jak kiedys było.Jak sie mam odblokowac???? co mam robic??
Znasz moze jakies dabletki ktore bymi pomogły tylko bez recepty bo tez nie chce sie wybierac do angielskiego lekarza (bylem 2 razy i powiedział mi ze wszystko w swojm czasie wroci do normy.

Bartollo - Sob 13 Wrz, 2008

tak jak napisałem wyżej, wydaje mi się, że trzeba by spróbować penigry, lub bardziej Permenu, to nie jest na receptę, ziołowe tabletki, bierze się 8 tygodni. Może w tym kierunku trzeba iść

[ Dodano: Sro 17 Wrz, 2008 ]
Lutek tak sobie jeszcze pomyślałem, te tabletki możesz sobie nawet zamówić przez internet. Napisz co tam u Ciebie słychać, jak się czujesz i czy się na coś już zdecydowałeś?

lutek777 - Sro 17 Wrz, 2008

Tabletek penigry i permenu tu nie kupie musze chyba zamowic przez internet,bylem w aptece i kupilem HORNY GOAT WEED krople ziolowe tylko to w aptece było w tym kierunku.A jeszcze mam takie pytanie czemu moj penis stal sie bardziej elastyczny [niedokrwiony jest kata opcja] w stanie wiotkim jest gietki,sa jakies leki zeby był bardziej elastyczny w stanie spoczynku?
Czym moze to byc spowodowane ?
AHA jak kupuje przez internet tabletki to jestem na cos narazony ze nie otrzymam towaru jakiego zamowiłem [podrobki czy inne tabletki] ???

BASF - Sro 17 Wrz, 2008

lutek777 napisał/a:
AHA jak kupuje przez internet tabletki to jestem na cos narazony ze nie otrzymam towaru jakiego zamowiłem [podrobki czy inne tabletki] ???

Oczywiście jest to jak najbardziej możliwe. Kupuj tylko od renomowanych sprzedawców a nie od pana Henia.

popek55 - Czw 18 Wrz, 2008

widzę, że na tym forum jest więcej osób z takim problemem jak mój niż myślałem...
z jednej strony cieszę się, że nie jestem sam, ale z drugiej bardzo wszystkim i sobie też współczuję.
Co do zamawiania przez internet, to ja wiele rzeczy zamawiałem i wszystko było w porzadku. A ile kosztują ten permen i penigra przez internet a ile w aptece? są jakieś znaczące różnice?

Bartollo - Pią 19 Wrz, 2008

jeżeli kupujesz od zaufanych sprzedawców, to nie ma możliwości przekrętu. Permen kosztuje około 37 zł natomiast penigra 30. Z tym, że mnie się wydaje, że warto zapłacić więcej a być pewnym efektów.
popek55 - Pon 22 Wrz, 2008

byłem w aptece i potwierdzam, Permen kosztował 36 zł a penigra 31 zł. Ja jeszcze nie kupiłem, ale pewnie niedługo będę musiał.
Bartollo - Wto 23 Wrz, 2008

tak no te suplementy nie są drogie, wydaje mi sie, że w sumie na każda kieszeń.
popek55 - Sro 24 Wrz, 2008

Ciekawi mnie tylko czy im droższy produkt tym lepszy? permen jest lepszy od penigry skoro jest droższy?
Bartollo - Wto 30 Wrz, 2008

cóż, nie zawsze tak jest, że jeżeli coś jest droższe to musi być lepsze, ale często tak jest, bo po prostu składniki są droższe. Tak np. w permenie są praktycznie same zioła, a to wiadomo kosztuje. Chociaż te suplementy i tak nie są drogie.
dario30 - Pią 03 Paź, 2008

Panowie jestem od miesiaca w trakcie kuracji. Biore tribulus terrestris, l-arginine i ZMA i musze sie przyznac ze efekty sa rewelacyjne. Polecam wszystkim. Pozdro
popek55 - Czw 09 Paź, 2008

moja kuracja tez póki co przebiega bez zarzutów. bardzo dobrze się czuję, rzuciłem palenie, mniej piję alkoholu.
dario30 - Pią 17 Paź, 2008

Czesc Popek55, Czy mozesz napisac co bierzesz i jak sie po tym czujesz? dzieki
Bartollo - Pią 17 Paź, 2008

popek chyba bierze permen z tego co ja się orientuję. Natomiast właśnie, kolego mógłbyś się wypowiedzieć, dawno Cie nie było na forum. Jak się czujesz, jak przebiega kuracja??
lumpixx - Nie 19 Paź, 2008

teraz olimp wypuścił nowy produkt http://www.domzdrowia.pl/...0-kapsulek.html
http://www.kulturystyka.s...roducts_id/2959

popek55 - Pon 20 Paź, 2008

no, permen biorę, już tyle razy to pisałem, że nie chce mi się powtarzać. ale odnotowałem już pierwszy mały sukces, bo poczułem dziś małe podniecenie. wspaniale się poczułem. coraz bardziej wierzę w tą kurację!
Bartollo - Wto 28 Paź, 2008

w całej kuracji nie tylko tabletki mają znaczenie, ale również psychika. Trzeba głęboko wierzyć w to, że wszystko się uda, nastawienie trzeba mieć pozytywne. Wiadomo, bez tabletek byłoby znacznie ciężej.
popek55 - Pią 31 Paź, 2008

Mnie przede wszytskim wspiera moja żona. naprawdę, myślałem już kiedyś, że odejdzie ode mnie, po co jej stary impotent. Ale na szczęście jest przy mnie. Czasem nawet przynosi mi do łóżka tabletki i wodę w szklance. Ja raczej staram się oczywiście pamiętać, że muszę wziąć, ale czasem jak przychodzę bardzo zmęczony to po prostu zapominam. Dobrze, że ją mam. Właściwie można powiedzieć, że moja sprawność zależy od mojej żony i od permenu. Ode mnie mniej :P
Bartollo - Wto 04 Lis, 2008

dobrze, że masz wsparcie. ale pamiętaj, że i tak wszystko zależy tylko od Ciebie. dobrze, że bierzesz tabletki, że się dobrze odżywiasz, że masz świetny kontakt z żoną. ale jeżeli sam o siebie nie zadbasz tak jak trzeba to nawet najukochańsza nic nie poradzi. dobrze więc, że sam tego wszystkiego chcesz. Który to juz tydzień kuracji? Jak się czujesz?