Luźne dyskusje o męskich sprawach - Przy pisuarze
NeNe - Nie 24 Sie, 2008 Temat postu: Przy pisuarze W Polsce wielu facetów wstydzi się oddawać mocz obok ''zajętego'' pisuaru. A jak już stoją to rozglądają się na prawo i lewo zamiast spokojnie się załatwić i odejść. Jak byłem na Węgrzech to wszyscy korzystają z pisuaru zamiast tradycyjnego WC, nikt się nie wstydzi stanąć obok kogoś nawet jak nie ma przegródki. I nikt nie wtydzi się stanąć przy drzwiach gdzie wszyscy przechodzą i wszystko widać. U nas jest całkiem inaczej.
Jakieś przemyślenia?
zola - Nie 24 Sie, 2008
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2568 tu masz podobny temat.
NeNe - Nie 24 Sie, 2008
Racja, ale tamten jest głównie o waleniu.
zola - Nie 24 Sie, 2008
NeNe, dlaczego wyłaczyłes opcje wysyłania PW do Ciebie?? chciałem Ci coś wysłac
NeNe - Nie 24 Sie, 2008
ślij
nooowy - Nie 24 Sie, 2008
Ja nie lubię pisuarów... Mam blokadę psychiczną...
Młody12 - Pon 25 Sie, 2008
ja też nie lubię , chyba że kabiny są zajęte to wtedy korzystam z pisuaru, jak mus to mus
nonie - Czw 28 Sie, 2008
Ja z "tym" problemu nie mam, na szczęście
facet - Nie 07 Wrz, 2008
nie lubię pisuarów
Julcio - Nie 07 Wrz, 2008
A ja ostatnio polubiłem
Lubie walczyć z własnymi nieśmiałościami
A jak ktoś się patrzy to niech patrzy - nie mam się czego wstydzić
mapapije - Sob 13 Wrz, 2008
ja bardzo lubię pisuary, aż żałuję że u mnie w szskole nie ma
facet1989 - Pon 29 Wrz, 2008
hehe ja tam zawsze pisuary przy okazji coś z życia: imprezka klub w krk na rynku kolejka do kibla dobra czekam za mną stoi z 10 chłopa więc myślę, że nie mam złego miejsca wreszcie wchodze do kibla ( pierwszy raz w tym klubie) i co tam widzę za drzwiami do męskiego po prawej 2 pisuary i drzwi do "sracza" i wszystko wolne więc wychodzę i mówię kolesią, że jest miejsce jeszcze i wchodzą i 3 facetów korzysta z kibelka a kolejka się zmniejsza. Ja rozumie, że ktoś może mieć blokadę i nie zrobi siku przy innym facecie ale dajcie szansę innym.
Spoko - Sob 07 Maj, 2011
Link do
http://www.penis.com.pl/f...pic.php?t=11482
Wybieram pisuary. Szybko, wygodnie
Pozdro
potacie - Nie 19 Cze, 2011
Też byłem na Węgrzech i na stacji benzynowej wszyscy przy pisuarach, mimo, że nie ma przegródek.
sikor17 - Sob 16 Lip, 2011
W Polsce też dużo facetów korzysta z pisuarów, szczególnie po seansie filmowym w kinie
|
|