Inne problemy - Erekcja na leżąco i 2 kolorowa sperma ;
Doopa - Czw 21 Sie, 2008 Temat postu: Erekcja na leżąco i 2 kolorowa sperma ; Czy też tak macie że jak leżycie i wam stoi to penis traci na swojej grubości i długości? Na siedząco czy stojąco to jest nawet gruby a jak się położę to i go dotykam to mam uczucie że dotykam jakiegoś twardego patyka powleczonego skórą.
2. to moja sperma jest 2 kolorowa najpierw wylatuje biała a potem żółtawa. Ktoś tu pisał że trzeba nie masturbować się jakiś czas i będzie całkiem biała i gęściejsza. To ja nie robiłem tego 12 dni i guzik to dało bo jescze więcej było żółtej. Jak miałem 12,13,14,15 lat to sperma była normalnie biała a od 16,17 właśnie jest 2 kolorowa Czy to może od tego że żrę dużo ostrych rzeczy
Aste - Czw 21 Sie, 2008
Urolog.
Doopa - Pią 22 Sie, 2008
Zapomniałem dopisać że czasami wytryskuję prawie całkowicie białą i ma bardzo słaby zapach a jak jest właśnie więkrzość zółtawej to zapach jest już mocny a czasem to aż obrzydliwy. Zapach kojarzy mi się z połamanymi łodygami jakiegoś zielska.
szuszu - Pią 22 Sie, 2008
To co zjesz ma wpływ na zapach i wygląd, ale nie wiem czy aż tak bardzo, poszukaj na forum bo już gdzieś było o zależności zapachu i smaku od diety... Ale najlepiej tak jak napisał Aste: Urolog
|
|