Ćwiczenia - masturbacia
kulalgt - Sro 21 Gru, 2005 Temat postu: masturbacia witam mam 17 lat i mam takie pytanie czy masturbacia szkodzi jeśli masturbuje się 1 dziennie czy lepiei by był raz na tydzień proszeo odpowiedz admina dzięks z góry :wink: :wink: :D
Bruno Pelletier - Sro 21 Gru, 2005
Jezusie Nazareński..... Niby dlaczego masturbacja ma być szkodliwa???
Chyba za często oglądasz TV trwam albo słuchasz zbyt często Radia Maryja .....
question1 - Sro 21 Gru, 2005
tez takie wrazenie odnosze...
nie, masturbacja to tak jakbys sie kochal nie z panna a z wlasna reka. to jeszce tylko zalezy w jakiej pozycji dokonujesz rekodziela. jesli sluchasz radia ma-ryja - to tylko po misjonarsku.
ale zarty na bok.
masturbacja ma na celu samozadowolenie, nie ma znaczenia czy bedziesz walil konia raz czy piec razy dziennie. jednak jesli klepiesz wacka 15x na dien to bedzie on slabiutki jak mysz koscielna. a jesli marszczysz freda raz na tydzien lub - daj rydzyk - twoj wacek bedzie sie preżyl i szarzowal niczym koń czarnej masci, po prostu bedziesz mial wieksza satysfakcje, ze osiagnales orgazm...
aelzet - Pon 02 Sty, 2006
http://onanistadoniczego.webpark.pl/
jerry west - Wto 03 Sty, 2006
hehehe to dobre!15razy w ciągu dnia to kobiety mogą a nie mężczyźni!
hehehe to dobre 15orgazmów w ciągu dnia!
Filipts - Pią 06 Sty, 2006
ojtam ...ja pewnego zimowego dnia to naliczyłem 24 razy ;] i byłem bardzo zadowolony
matka - Pią 06 Sty, 2006
filiptis , lecz sie czlowieku.....
Filipts - Sob 07 Sty, 2006
heh no całkiem możliwe że to uzaleznienie ale raz dziennie to musze sobie ulzyc... heh niedawno byłęm w zoo i widziałęm jak se gibon marszczył freda heh ...niezła polewka
oN^ - Wto 10 Sty, 2006
hmm.. a wedlug was 5 razy dziennie to duzo?:P zwykle 1-2 ale czasem... ;]
Blah - Sro 01 Lut, 2006
www.onanizm.pl
polecam...
question1 - Sro 01 Lut, 2006
a ja nie...
tam ludzie sie zachowuja tak, jakby walenie bylo nie wiem czym... walcza jak z szarancza. tylko po co? jak zaczna sie kochac z kobitami to co?
Blah - Sro 01 Lut, 2006
poczytaj to sie dowiesz
Kloc - Sro 08 Lut, 2006 Temat postu: lamerzy :D:PP ja osiaglem 23 x w ciagu jednego dnia, a niewytrzymam bez 5-6 razy na dzien
lukaslukas - Nie 12 Lut, 2006 Temat postu: Też tak kiedyś myślałem, że masturbacja jest nie szkodliwa Też tak kiedyś myślałem, że masturbacja jest wogóle nie szkodliwa, a teraz twierdze inaczej po własnych obserwacjach.
Chodzi o to że jeśli ktoś się masturbuje rzadko i robi to tylko wtedy kiedy osiąga wzwód nie dotykając penisa tylko podnieca się myśląc o czymś lub coś widząc to jest ok. Natomiast jeśli onanizujesz się często, kilka razy dziennie i robisz to nawet wtedy kiedy Ci nie stoi, a osiągasz wzwód dopiero w trakcie onanizowania to ma to duży wpływ na współżycie seksualne z drugą osobą. Jest tak dlatego że nasze ciało zwłaszcza nasza sfera seksualna przyzwyczaja się do pewnych reakcji. I może teraz to trochę głupio zabrzmi ale jeśli nasz penis przyzyczai się do tego, że nawet jak nie stoi to my go postawimy po przez pocieranie ręką to potem bedzie mu tak wygodnie i zobaczymy niemiłe tego konsekwencje podczas wpłóżycia seksualnego z drugą osobą. Pomimo tego że ta osoba będzie nas bardzo podniecała to będziemy mieli problemy w taki czy inny sposób z wzwodem, bo nie bedzie starczyło ze myślimy o niej i ją dotykamy tylko nasz penis będzie czekał na to żeby poruszac nim w charakterystyczny sposob. Moja wypowiedz nie ma charakteru naukowego ale pewnych obserwacji. Zauważyłem też że można sobie z taką sytuacją poradzić ja to zrobiłem już po pierwszym takim nie miłym doświadczeniu przy współżyciu z drugą osoba
Mhn - Nie 12 Lut, 2006
Lepiej jest sie masturbowac przed czy po cwiczeniach ?
royscop - Pon 13 Lut, 2006 Temat postu: Re: Też tak kiedyś myślałem, że masturbacja jest nie szkodli lukaslukas zgadzam sie całkowice z tobą masturbacja może uzależnić i to nie wyobrażacie sobie do jakiego stopnia. Sorry jeżeli to uderza w poglady innych użytkowników forum ale twierdze że masturbacja szczególnie jezeli popadniemy w naług moze doprowadzić nas do róznych skrajnosći. Popewnym czasie masturbacja przestaje wystarczac i poszukuje się coraz silniejszych bodzców,a to do niczego dobrego nie prowadzi. co gorsze możesz wplątac sie w jakies świnstwo. Wiem że dla niektórych może to wydawać sie smieszne, ja też tak dawniej myślałem zanim nie uświadomiłem sobie co sie ze mna dzieje. Pozdrawiam
jarek3111 - Wto 21 Lut, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: | Jezusie Nazareński..... Niby dlaczego masturbacja ma być szkodliwa???
Chyba za często oglądasz TV trwam albo słuchasz zbyt często Radia Maryja ..... |
Onanizm jest grzechem ciężkim!trzeba z tego się spowiadać!
Pietia144 - Sro 22 Lut, 2006
A czy masturbacja moze powodowac zachamowanie wzrostu penisa??
rerere - Sob 04 Mar, 2006
ja mam pytanie do lucaslucasa.. mianowicie jak poradzil sobie z tym problemem? piszcze wasze porady..
chłopczyna-15 - Sob 04 Mar, 2006 Temat postu: :) ja masturbuję się 2-3 razy dziennie i spoko
Isual - Wto 14 Mar, 2006
matka napisał/a: | filiptis , lecz sie czlowieku..... |
Chłopaki uważajmy bo nasze forum zostanie wnet zdominowane przez nasze matki
digidy - Wto 21 Mar, 2006
Mhn napisał/a: | Lepiej jest sie masturbowac przed czy po cwiczeniach ? |
Wiem ze troche sie spoznilem z odpowiedzia ale mysle ze z uwagi na naszego kochanego penisa lepiej chyba po cwiczeniach... Przed cwiczeniami mysle ze zbyt mocno czulby sie wymeczony juz sama masturbacja a co dopiero potem jeszcze samymi cwiczeniami ktore tez nie polegaja na lagodnym traktowaniu naszego klejnotu:-).
Pozdrawiam.
xelizax - Pią 24 Mar, 2006 Temat postu: masturbacja a ja co Wam powiem, to powiem - ja ubielbiam jak mój facet sięprzy mnie masturbuje, kręci mnie to jak cholera! więć jeśli byłby w stanie robićto 10 razy dziennie, to nie narzekałabym...
hildegrant - Sob 25 Mar, 2006
do autora tematu: masturbacja naturalna - tzn. kiedy masz ochote jest z punku widzenia medycyny calkiem normalnym zachowaniem...gorzej jesli to sie staje nalogiem - wtedy potrzebna jest pomoc specjalistow...
i tyle w tym temacie...
billy25 - Pią 26 Wrz, 2008
Witam
MAm pytanie do lucasalucasa. Mam włąsnie taki problem jak Ty opisałeś. Mam problemy ze współzyciem na skutek długotrwałej masturbacji. Jakie sobie z nim poradziłeś ?
byłbym wdzięczny za odpowiedź.
BASF - Pią 26 Wrz, 2008
billy25 napisał/a: | Witam
MAm pytanie do lucasalucasa. Mam włąsnie taki problem jak Ty opisałeś. Mam problemy ze współzyciem na skutek długotrwałej masturbacji. Jakie sobie z nim poradziłeś ?
byłbym wdzięczny za odpowiedź. |
A czym się objawia ów problem na skutek częstej masturbacji??
billy25 - Wto 30 Wrz, 2008
Witam
Brakiem erekcji mimo tego że byłem pobudzany przez partnerkę oralnie.
Czy to może wynikać z nadmiaru masturbacji ?
pozdrawiam
BASF - Wto 30 Wrz, 2008
billy25 napisał/a: | Witam
Brakiem erekcji mimo tego że byłem pobudzany przez partnerkę oralnie.
Czy to może wynikać z nadmiaru masturbacji ?
pozdrawiam |
Z pewniścią nie. Może mieć to podłoże psychiczne albo porostu zmęczenie. Odczekaj kilka dni i wszystko powróci do normy. Masturbacja nie ma tu nic do rzeczy.
ciabah - Sro 22 Paź, 2008
mam ten sam problem i to nie 1 ani nie 2 ani nie 3 raz ... bylem u urolog i powiedziala mi zebym sobie kupil tabletki 1 tabletka 60 zl ;/
|
|