Sperma - Długi (?) wytrysk
iros - Pon 04 Sie, 2008 Temat postu: Długi (?) wytrysk Witam ponownie. Masturbuję się od ok. roku i za każdym razem, po wytrysku sperma wypływa w pewnych ilościach przez następne pół godziny. Przeszkadza to o tyle, że nawet, gdy umyję wacka po masturbacji, to i tak będę miał "mokro" w gaciach.. Czy jest to normalne?
Doopa - Pon 04 Sie, 2008
To się wysikaj i przestanie lecieć ♣
adanos - Pon 04 Sie, 2008
Sądzę iż to jest całkiem normalne, ale przez 30 minut? To trochę długo. Zwykle wypływająca sperma z penisa po wytrysku powinna przestać wypływać gdzieś po 10 minutach.
macromiz - Pon 04 Sie, 2008
A zrób eksperyment i po wytrysku złap za koniec penisa i spróbuj wycisnąć spermę tak jak byś chciał wybrać resztki pasty do zębów. I zobacz czy będzie wciąż lecieć.
iros - Czw 07 Sie, 2008
Z tym 30 min. to faktycznie przesadziłem, ale widzę, że jest to normalne, więc dziękuję za odpowiedź.
@up
Próbowałem, ale to dużej różnicy nie robi.
anakin_solo - Pią 08 Sie, 2008
jest to normalne, każdy tak ma. 30 minut to faktycznie długo, ale sam napisałeś, że trochę przesadziłeś
dupacz - Sob 27 Gru, 2008
mam tak samo
Fragile - Nie 25 Sty, 2009
każdy tak ma, ja łapie wacka od samego dołu i jak ktos tu napisal sciaskam i przeciagam do gory wychodzi jescze cos spermy pozniej siusiu, mydełko woda i voila czasem sie mydło dostanie do cewki i piecze ale to nawet lepiej bo bakterie wybije
|
|