Luźne dyskusje o męskich sprawach - Male pytanie :P

dszczygiel - Pią 01 Sie, 2008
Temat postu: Male pytanie :P
Witam all.
No więc mam takie pytanie: ostatnio z swoją dziewczyną zaczynamy się dotykać w miejsca intymne. Czy jeżeli babeczka ma jeszcze błonę dziewiczą a ja np. na palcu miałbym jakieś plemniki ( np. mogłyby się dostać jak sobie poprawiam :P ) i włożyłbym jej palec do wiecie czego :P to czy babeczka może zajść w ten sposób w ciążę ??

dReAk - Pią 01 Sie, 2008

A co ma błona dziewicza do zapłodnienia?
oczywiście prawdopodobieństwo jest ale znikome.
W każdym bądź razie.. czy to forum wygląda na test ciążowy? :roll:

zola - Pią 01 Sie, 2008

Teoretycznie tak, ale praktycznie szanse sa znikome, jesli od tamtej zabawy minelo ponad 72 godz to kup test i niech twoja partnerka go zrobi.
Alex-sex - Sro 06 Sie, 2008
Temat postu: Re: Male pytanie :P
dszczygiel napisał/a:
Witam all.
No więc mam takie pytanie: ostatnio z swoją dziewczyną zaczynamy się dotykać w miejsca intymne. Czy jeżeli babeczka ma jeszcze błonę dziewiczą a ja np. na palcu miałbym jakieś plemniki ( np. mogłyby się dostać jak sobie poprawiam :P ) i włożyłbym jej palec do wiecie czego :P to czy babeczka może zajść w ten sposób w ciążę ??

Nie wiem do czego :?
Czy to tak trudno nazwać? Jak już tu jestem to zgodzę się z kolegami, że pewne prawdopodobieństwo istnieje. :o

Spiker - Sro 06 Sie, 2008

Będziesz miał dzieci dszczygiel :) będziesz tatusiem
nonie - Sro 06 Sie, 2008

Idiotyzm... masz prawdopodobieństwo 1 do 10000000000000000000000 i jeszcze trochę.
Musiałbyś na tym palcu trochę tego mieć i przebić błonę.

norbercik - Czw 07 Sie, 2008

nonie, błonę akurat przebijać nie trzeba, ale faktycznie szanse są znikome.
nonie - Pią 08 Sie, 2008

Oj nie powiedziałbym... Skoro nie przebije błony, to w jaki sposób może dojść do zapłodnienia? Trochę musi tego palca "wsadzić" głębiej...
norbercik - Nie 10 Sie, 2008

Błona to nie jest ściana nie do przebicia. W każdej błonie są otworki, jeden lub wiele małych. Przez nie mogą plemniki bez problemu przejść dalej.
Trzynasty - Nie 10 Sie, 2008

nonie napisał/a:
Skoro nie przebije błony, to w jaki sposób może dojść do zapłodnienia?

Np. w taki sam sposób i tą samą drogą którą z macicy poprzez pochwe uchodzi krew miesiączkowa.