Stulejka - PROBLEM ! Pomóżcie

rulezzks - Czw 31 Lip, 2008
Temat postu: PROBLEM ! Pomóżcie
Witam wszystkich.
Nie wiem co to jest... ;( załaczam juz fotke http://img124.imageshack....sc000011zq2.jpg skóra z napletka schodzi normalnie tylko denerwuje mnie to pod zoladziem ze tak zostaje ;/ pomozcie, doradzcie mam 19 lat.

BASF - Czw 31 Lip, 2008

Nie wiem o co Ci chodzi. Ten fałd jest naturalną sprawą po zsunięciu napletka. Nie ma nic niepokojącego.
rulezzks - Pią 01 Sie, 2008

Hmm.. chodzi mi że ja go mam ciągle nawet jak penis jest sztywny...;/ na innym forum mi napisali że jest to stulejka ...;( ale tu sa profesjonaliscie na tym forum, wiec chce sie lepiej upewnic
BASF - Pią 01 Sie, 2008

No i dobrze, wszystko w normie.

Czyli nie mam żadnej Stulejki ? BASF mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, napletek mi schodzi normalnie, ale gorzej zeby potem wracał na swoje miejsce... musze sam ręką się męczyć
BASF - Pią 01 Sie, 2008

Jeśli nie sprawia Ci to bólu to tez nie masz sie czym przejmować. Ja też sobie muszę pomagać ręką.

Nie sprawia mi to bólu :) Wielkie dzięki kolego :) Czyli naturalna jest taka fałda pod członkiem ?:) dzięki WIELKIE naprawdę bardzo przejąłem się tym.
Hariko - Nie 03 Sie, 2008

tak ma byc! jesli jest troszke wiecej napletka po jego sciagnieciu uklada sie w taki fald...glowa do gory! zadnej stulejki nie masz!! piekny kawal fiuta! tylko korzystaj z niego z glowa!! pamietaj!!