Luźne dyskusje o męskich sprawach - Włosy
Leo8 - Czw 24 Lip, 2008 Temat postu: Włosy Mam 15 lat i zauważyłem duże ilości włosów z przodu i na plecach. Zapewne z czasem będą mocno widoczne i nie estetyczne jak je trwale usunac? I czy w wieku 15 lat to juz robic?
Hubertttus - Czw 24 Lip, 2008
Te włosy są oznaką twego dorastania i wcale ich nie usuwaj,Może za czasem w okolicach krocza a tam będą najbardzjej bujne trzeba będzie robić porządek,Ale na razie pojawiające sie owłosienie na twoim ciele jest cechą sexy a nie odwrotnie.Niektórzy martwią się że nie mają włosów i wyglądają dziecinnie.
Alex-sex - Czw 24 Lip, 2008
Jak nie masz włosów to krzyczysz, że chcesz je mieć, a jak już je masz to najchętniej je obcinasz.
Zgadzam się z Hubetttus'em nie usuwaj ich.
norbercik - Pią 25 Lip, 2008
Jak chcesz usunąć trwale, to jedynym rozwiązaniem jest laser
Tors około 600zł, plecy drugie tyle
100% gwarancji nie ma ;p
Michał1234567890 - Pią 15 Sie, 2008
Włosy na torsie nie są nieestetyczne, ale na plecach już tak, wiem bo sam miałem problem z włosami na plecach. Ale wyrwałem je pensetą bo było ich nie dużo(na szczęście). Włosy na klacie mi nie przeszkadzają, a wręcz uważam, że facet, który usuwa włosy z klaty jest nie w pełni męski.(Deplilacja różnych części ciała jest chyba domeną kobiet i dlatego facet, który depiluje całe ciało staje się mniej męski.)
|
|