Sperma - Brak Spermy

Tanuker - Pon 21 Lip, 2008
Temat postu: Brak Spermy
Witam mam wielki problem przy masturbacji zamiast spermy wylatuje mi jakiś Śluz wycieka i Mam taki jak by Zarośl na Penisie taka Kreseczka z 1 strony przez którą nie mogę obciągnac całego penisa tylko 1 stronę Prosze o pomoc!

mam 14 lat

Z góry dzięki i pozdrawiam!

macromiz - Pon 21 Lip, 2008

Być może masz stulejkę jeśli nie możesz ściągnąć skóry.. Albo skóra nie zeszła Ci jeszcze na tyle aby odkryć całego żołędzia, a jakiego koloru jest ten śluz?
BASF - Wto 22 Lip, 2008

Tanuker napisał/a:
mam 14 lat

To pytanie skieruj do ojca dziecko a nie na forum dla dorosłych.

Tanuker - Wto 22 Lip, 2008

Kolory przeźroczystego I bardzo sie klejącego a ten taki drucik może mi w czymś przeszkodzic? i czy on zniknie?
macromiz - Wto 22 Lip, 2008

Nie wiem co to może być, jesteś pewien że to nie sperma? Idź z tym do lekarza. Jaki drucik?
Tanuker - Wto 22 Lip, 2008

No ta stuklejka
macromiz - Wto 22 Lip, 2008

Stulejka sama nigdy nie zniknie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stulejka

szuszu - Wto 22 Lip, 2008

Tanuker, BASF ma rację, ale skoro już jesteś na tym forum to po pierwsze, w twoim wieku ten śluz jest normalny, i na pełnowartościową spermę musisz poczekać. Po drugie stulejkę można próbować rozciągać i jeśli nie jest zbyt duża to są pozytywne efekty, ale ty nawet nie masz pewności czy to na pewno jest stulejka...
Jak coś to pisz na PW, może pomogę ci coś więcej
Pozdrawiam

nevs - Nie 10 Sie, 2008

dobrze powiedziane skieruj pytanie do rodziców a nie na forum nie widzać problemu w postaci [zdjęcia] cięzko jest się wypowiadac :!: :?